Yeni Başhekim Güneş, Darıca Farabi'de yeni uygulama başlattı

Yeni Başhekim Güneş, Darıca Farabi'de yeni uygulama başlattı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ocak 2018 Salı 13:21
Yeni Başhekim Güneş, Darıca Farabi'de yeni uygulama başlattı


Darıca Farabi Hastanesi'ne yeni atanan başhekim Doç.Dr. Mustafa Güneş, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenli olarak yaptığı hasta ve hasta yakınlarıyla görüşme toplantılarını burada da devam ettirecek.

Bu hafta ilki yapılan toplantı KBB- Göz-Nöroloji-Üroloji Kliniğindeki hasta ve hasta yakınlarıyla başhekimlik makamında yaptı. Toplantıda Sağlım Bakım Hizmetleri Müdürü Leyla Büyük de hazır bulundu.

Başhekim Güneş yeni uygulamayla ilgili şunları söyledi:

Yaptığım 51 toplantının sonucunda pozitif manada fayda sağladığını gözlemledim. Karşılıklı empati yapmayı, hasta ve hasta yakınlarının şikayetlerini, sıkıntılarını, gözlemlerini ve önerilerini dikkate alarak sağlık hizmetlerinin sunumunda kaliteyi artırmayı amaçlıyoruz. 

Bu toplantılar hasta ve hasta yakınlarının penceresinden kendimize bakmayı, izlemeyi ve aynı zamanda onların da bizim penceremizden kendilerine bakmayı ve izlemeyi sağlayacak. Böylece bir birimizi daha iyi anlayacağız. Bunun yanında vatandaşlarımıza başhekimlik kapısını açık tutarak oluşan yanlış algıyı da yıkmış olacağız. Bu toplantıların benzerini daha geniş aralıklarla çalışan personelimizle de yapmayı planlıyoruz. 

Hasta ve hasta yakınları da böyle toplantıların örnek olmasını belirterek, yeni uygulamadan dolayı teşekkür ettiler. 


Son Güncelleme: 16.01.2018 13:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37