banner55

95 yaşındaki Fatma nineyi unutmadı

95 yaşındaki Fatma nineyi unutmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Ocak 2019 Çarşamba 21:00
 95 yaşındaki Fatma nineyi unutmadı

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, yoğun seçim çalışmaları sırasında fırsat buldukça vatandaşların da evlerine konuk oluyor

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Körfez Mahallesi’nde ikamet eden 95 yaşındaki Fatma Rumelioğlu’nu ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 
Yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı birtakım rahatsızlıkları bulunan Fatma Nine için gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretine başkan Gönül’ün yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan da katıldı. Fatma Nine ve ailesi ile bir süre sohbet eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, "İzmitimiz ve gençlerimiz için olduğu kadar siz değerli büyüklerimiz için de çok çalışacağız" dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN SELAMINI GETİRDİK

Fatma Nine’nin sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, "Fatma anne, sana Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdik. İzmit’imiz ve gençlerimiz için olduğu kadar siz değerli büyüklerimiz için de çok çalışacağız. 

Bizler de sizin birer evladınızız. Ne zaman ihtiyacın olursa her zaman yanınızda olacağız" ifadelerini kullandı. Başkan adayı Gönül’ün yapmış olduğu ziyarete çok sevinen 95 yaşındaki Fatma Nine, misafirlerini dualarla yolcu etti. 
Son Güncelleme: 30.01.2019 23:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37