banner55

Acur kongreyi değerlendirdi

Acur kongreyi değerlendirdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Nisan 2018 Pazartesi 15:28
Acur kongreyi değerlendirdi

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, 1 Nisan'da Ankara Spor Salonu’nda yapılan 1. olağanüstü genel kurulu değerlendirdi.

Acur şunları söyledi: 

Bilindiği gibi partimiz kısa bir süre önce kuruldu. İl ve ilçe teşkilatlanmalarını tamamladıktan sonra saha çalışmalarına başladı. Olası bir erken seçim ya da 2019 seçimlerine ‘Hukuki prosedürler gerekçe gösterilerek seçime girmesinin engellenmesine karşı önlem’ başlıklı kurultayımız emniyet kaynaklarına göre 123 bin kişinin katılımı ile yapıldı.

Gebze’den 5 otobüs ve 60 özel araçla kurultaya katılım sağladık. Bu da ortalama 500 kişi Gebze’den Ankara’ya büyük kurultaya katılım sağlamış anlamına geliyor. Partimize ve davamıza gönül vermiş yüzlerce kişi gelmek istediğini, ancak bazı gerekçelerden dolayı katılamadığını, ancak gönüllerin bizimle olduğunu söylemesi, ne kadar doğru bir iş yaptığımız en bariz örneğidir. 

Öyle bir kongre oldu ki düşmanın gözünü seğirtir, dostun yüzünü güldürür. Metroyu kapattılar, yolları kestiler, basını tehdit ettiler, gelene gözdağı verdiler, ama iYi’lerin hem meydanı, hem salonu hıncahınç doldurmasını engelleyemediler. 
Belki Cumhuriyet tarihinin en ihtişamlı, en güzel kongresini yapmış olduk. 

Bu başarı bizim değil, bu başarı İYİ insanların başarısı. Sayın Genel Başkanınım Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmamız, parlamenter sisteme geri dönmemiz için Türkiye büyük bir şans yakaladı. Demokrasiye inanan herkes yolda üzerine düşeni yapacaktır.  


Son Güncelleme: 02.04.2018 15:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37