Acur: Yaşının ağırlığını taşıyamayan, seviyesiz...

Acur: Yaşının ağırlığını taşıyamayan, seviyesiz...

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Şubat 2018 Çarşamba 21:11
 Acur: Yaşının ağırlığını taşıyamayan, seviyesiz...


MHP Gebze ilçe başkanı Ferit Taşdemir'in sosyal medya sitesi hesapları üzerinden İyi Parti'nin Gebze ilçe teşkilatına destek veren isimleri paylaşmasına, İYİ parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur'dan sert tepki geldi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İyi Parti Gebze ilçe teşkilatına destek veren isimleri sosyal medya hesabından paylaştı. Hedef gösterme çabası içerisindeki Taşdemir, gelen tepkiler üzerine bu paylaşımını kısa sürede kaldırdı. Konuyla ilgili İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur kısa bir açıklama yaptı. 

Acur açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

İyi Parti Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre kurulmuş, milliyetçi, vatanperver, milletimizin değerlerine saygılı bir partidir. Kendisini Türkiye Cumhuriyeti'ne ve onun değerlerine bağlı hisseden herkese kapılarını ardına kadar açmıştır. Dolayısıyla kendisini bu kategoride gören herkes bu partiye üye olabilir, destek olabilir, gönüllü olarak hizmet edebilir. Söz konusu isimlerin olduğu teşekkür listesi İyi Parti ilçe teşkilatı girişinde özel bölümde de yer almaktadır.

Bu listeyi sayfasında paylaşarak hedef gösteren şahısın her zamanki huyu. Yapacak bir şey bulamayınca bu tarz şeyler yapıyor. Yaşının ağırlığını kaldıramayan, seviyesiz bir siyaset izliyor. Gebze'ye yakışmayan, partisine yakışmayan, sağa sola saldıran bir tip. Hem MHP'ye yazık ediyor, hem kendisine yazık ediyor. Biz kendisini zaten muhatap almıyoruz. Bizim MHP ile veya başka bir siyasi partiyle bir derdimiz yoktur.  


Son Güncelleme: 21.02.2018 21:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37