Ahıska Türkleri, Darıca’da Bıyık'ı destekleyecek

Ahıska Türkleri, Darıca’da Bıyık'ı destekleyecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Şubat 2019 Pazartesi 13:28
   Ahıska Türkleri, Darıca’da Bıyık'ı destekleyecek

Dünya Ahıska Türkleri Birliği’nin Darıca Şubesi açılışı hafta sonu Darıca’da gerçekleşti. 

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın da katılığı törende konuşan Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, yerel seçimde her yerde AK Parti’yi destekleyeceklerini ifade ederek Darıca’da da Muzaffer Bıyık’a destek istedi.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği hafta sonu Darıca’da muhteşem bir organizasyona imza attı. Dünya Ahıska Türkleri Birliği’nin Darıca şubesi törenle açıldı. 

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov’un da katıldığı açılışa AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyet de katıldı. Açılışın ardından Sarı Tel programıyla tanınan sevilen halk ozanı Yener Yılmazoğlu da türkülerini Ahıska Türkleri için söyledi.

AHISKA TÜRKLERİ, AK PARTİ DEDİ

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, gecede yaptığı konuşmada AK Parti’ye ve Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’a tam destek vereceklerini söyleyerek hemşerilerinden de destek istedi. 

Kassanov, yaptığı açıklamada "Ahıska Türkleri'nin bütün sorunları AK Parti döneminde Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından çözüldü. AK Parti her zaman bizim yanımızda oldu. Biz yerel seçimlerde bütün Türkiye’de AK Parti’yi destekleyeceğiz. Darıca’da da AK Parti’nin adayı Muzaffer Bıyık’ı destekleyeceğiz" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZ BÜTÜN ÜMMETİN UMUDU OLDU 

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da yaptığı konuşmada Ahıska Türkleri’ne destekleri için teşekkür ederek "AK Parti, her zaman Ahıska Türkleri’nin yanında oldu ve bundan sonra da olmaya devam edecek. Sizin sorunlarınız bizim sorunumuzdur. Bunu böyle bilin. 

Cumhurbaşkanımız sadece Ahıska Türkleri’nin değil bütün bütün ümmetin umudu oldu. Dünya mazlumlarının umudu oldu. Biz de Darıca’da nasip olursa belediye başkanı olduktan sonra Ahıska Türkleri ve bütün Darıcalı vatandaşlarımızın yanında olacağız. Her zaman birlikte hareket edeceğiz" dedi.
Son Güncelleme: 19.02.2019 00:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37