Ahmet Yeşil: 25 Haziran sabahı farklı bir Türkiye'ye uyanacağız

Ahmet Yeşil: 25 Haziran sabahı farklı bir Türkiye'ye uyanacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Haziran 2018 Çarşamba 16:17
 Ahmet Yeşil: 25 Haziran sabahı farklı bir Türkiye'ye uyanacağız


İYİ Parti Kandıra İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği iftar programında konuşan İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Yeşil, "25 Haziran sabahı farklı bir Türkiye’ye uyanacağız" dedi.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Altınay öncülüğünde iftar programı düzenlendi. Yoğun katılım olan iftar programına Millet İttifakı içerisinde yer alan partilerden CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, Saadet Partisi ilçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, CHP milletvekili adayı Anıl Acurman katılım sağladı.

ADALETİN A SI DAHİ KALMADI


İftar programında konuşan İYİ Parti Kocaeli Vekil Adayı Ahmet Yeşil, "Zoru başarıyoruz. Parti kuramayacaklar diyorlardı. Bu kadar kısa sürede teşkilatlarımızı kurduk. Ardından yere sağlam basan partimizi kurduk. Bunun temel nedeni vatandaşımız artık yeni bir siyaset, yeni bir söylem bekliyor. Ekonominin durumu ortada iflas veren verene. Adaletin a sı dahi kalmadı. Demokrasiye hasret kaldık. İşte bütün bu sorunlara karşılık İyi Parti kuruldu. İnanıyorum ki 25 Haziran sabahı yeni bir Türkiye’ye uyanacağız" ifadelerini kullandı. 


Son Güncelleme: 06.06.2018 16:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37