AK Darıca mahallelerde seçim irtibat büroları açıyor

AK Darıca mahallelerde seçim irtibat büroları açıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Mart 2019 Pazar 20:50
 AK Darıca mahallelerde seçim irtibat büroları açıyor
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, 31 Mart seçimleri için mahallelerde seçim irtibat büroları açıyor. Bağlarbaşı Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışı coşkuyla gerçekleşirken Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da açılışa katılarak partililer ve mahalleliler ile buluştu.

ACAY: MUZAFFER BIYIK'I BAŞKAN YAPACAĞIZ

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı temposunu daha da arttırdı. Mahallelerde seçim irtibat büroları açan AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nın Bağlarbaşı Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışı hafta sonu gerçekleşti. 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, yaptığı konuşmada partililere teşekkür ederek "AK Parti’mizin bütün kadroları 31 Mart’ta zafere ulaşmak için gece gündüz çalıyorlar, mahalle mahalle sokak sokak geziyorlar. Bütün kadrolarımızla gece gündüz çalışarak Cumhur İttifakı adayımız Muzaffer Bıyık’ı başkan yapacağız. Bağlarbaşı mahallemiz Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği verdiğimiz mahallelerden biri olacak" dedi.
BIYIK: DURMADAN, USANMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da konuşmasında birlik beraberlik mesajları vererek, "Bağlarbaşı mahallemiz girdiğimiz her seçimde bize hep omuz vemiş ve destek olmuştur. 31 Mart’ta Bağlarbaşı’nda yine kazanan hizmet olacak. Kazanan Bağlarbaşı ve Darıca olacak. Vakit vatandaşlarımızın gönlüne girme vakti. Teşkilatlarımız yıllardır başarıyla çalışıyor. 

31 Mart seçimlerinden AK Parti’nin ve Cumhur İttifakının zaferiyle çıkacağız. Bir oyla seçimi kazanacakmışız gibi 31 Mart akşamına kadar durmadan, yılmadan, usanmadan koşacağız. Bize düşen Cumhur İttifakının bu bölgede oyunu yükseltmektir. Kapı kapı dolaşacağız destek isteyeceğiz. Darıca halkı her zaman bize gönlünü açtı ve sandıkta destek verdi. Bu desteye layık olmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Son Güncelleme: 12.03.2019 21:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37