Ak kadrolarla 2023 hedefleri için çalışıyoruz

Karabacak 15. kuruluş yıldönümüne katıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Ağustos 2016 Pazartesi 16:42
Ak kadrolarla 2023 hedefleri için çalışıyoruz
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 15. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ankara’da düzenlenen etkinliklere katılırken, bir mesaj yayınlayarak, güçlü Türkiye ve 2023 hedefleri için AK Kadrolarla millete hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Karabacak, 14 Ağustos 2011’de o günün zor şartlarında kurulan Ak Parti’nin aradan geçen 15 yıllık süreçte sadece ülkemiz için değil bütün dünyadaki mazlumlar için bir umut ışığı olduğunu ifade ederken, "Bölgemizdeki ilk kuruluş aşamasından bu güne kadar hizmet etmekten onur duyduğum Ak Partimiz halkımızın da teveccühüyle her alanda önemli çalışmalara imza atmış ve ülkemizi bölgenin en önemli gücü haline getirmiştir.

Gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışındaki engellemelere ve oyunlara rağmen, halkımızın güçlü desteğiyle, demokrasiye bağlı kalarak ülkemiz adına önemli projeleri hayata geçirmiştir. En son 15 Temmuz gecesi demokrasiye ve halka yapılmak istenen darbe girişimini halkımızın da büyük gayret ve çabalarıyla bertaraf ederek,geleceğimiz adına hepimize ümit vadetmiştir.Bilinmelidir ki partimiz her geçen gün bir önceki günden daha güçlü bir şekilde geleceğe emin adımlarla yürümektedir.

Bizler de yerel yönetimler olarak, halkımızdan aldığımız güç ve destekle , teşkilatlarımızla birlikte partimizin belirlediği hedefler çerçevesinde her yönüyle güçlü 2023 Türkiye’si için çalışmalarımız sürdürüyoruz.Aradan geçen 15 yıllık süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen aziz milletimize şükran borçluyuz.Hep birlikte ülkemizi daha iyi yerlere taşımak için çalışmaya devam edeceğimiz nice yıllar temenni ediyorum" diyerek düşüncelerini açıkladı. 
Son Güncelleme: 15.08.2016 16:54
Anahtar Kelimeler:
İş Bankası
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37