AK Parti Darıca'dan, Höbek'e ziyaret

AK Parti Darıca'dan, Höbek'e ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Ağustos 2018 Perşembe 12:52
 AK Parti Darıca'dan, Höbek'e ziyaret


AK Parti Darıca ilçe teşkilatı tam kadro olarak, Özel Gebze Merkez Hastanesi Baş Hekimi Dr. Hakan Höbek'i ziyaret ettiler. 

24 Haziran 2018  tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde AK Parti tarafından Kocaeli'nde 8. sıradan milletvekili adayı gösterilen ve seçilememesine rağmen başarılı çalışmaları ile herkesin taktirini alan Gebze Özel Merkez Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Höbek'i AK Parti Darıca ilçe teşkilatı tam kadro olarak hastanede ziyaret ettiler. 

AK Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ve ilçe teşkilatı üyeleri, Dr. Hakan Höbek'e nezaket ziyaretinde bulundular. 

Ziyaret hakkında açıklama yapan Dr.Hakan Höbek şunları söyledi:

İlçe başkanımız, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız ve yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımız ziyaretime geldiler. Arkadaşlarımın 24 Haziran seçimlerinde gerek tarafıma, gerekse partimize çalışmaları ile çok büyük emekleri oldu. Her birine ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Bugün de beni ziyaret ederek ayrıca onurlandırdılar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah hepsinin bundan sonra da yolunu açık etsin. 


Son Güncelleme: 02.08.2018 12:54
Anahtar Kelimeler:
AK Parti Darıcadan
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37