banner55

AK Parti Gebze Belediye Başkan aday adayı olacak

AK Parti Gebze Belediye Başkan aday adayı olacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Ağustos 2018 Pazar 21:45
 AK Parti Gebze Belediye Başkan aday adayı olacak


Uzun yıllar MÇP ve MHP'de siyaset yapan, bir dönem de Gebze Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Gazeteci Yüksel Ercan, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimde AK Parti’den Gebze Belediye Başkan aday adayı olacağını açıkladı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi partilerde aday arayışları sürerken, MÇP ve MHP’de Gebze İlçe Başkanlığı yapan, 2004-2009 yılları arasında da Gebze Belediye Meclis Üyesi olarak siyaset yapan Yüksel Ercan, önümüzdeki günlerde AK Parti’ye katılarak Mart 2019’da yapılacak yerel seçimde AK Parti’den Gebze Belediye Başkan aday adayı alacak.

MHP’DEN İSTİFA ETTİ

2012 yılında MHP’nin Büyük Kurultayı'nda Genel Başkan Adaylarından Koray Aydın’ın en yakınındaki isimlerinden biriydi. Ercan, Aydın’ın seçimi kaybetmesinden sonra 10 Temmuz 2016 tarihinde görev yaptığı İl Başkan Yardımcılığı ve MHP üyeliğinden istifa etmişti.

GAZETECİ- SİYASETÇİ

Gebze’de yayın yapan Öncü Gazetesi ve Dokuz Haber İnternet Sitesi’nin sahibi olan Ercan, aynı zamanda il genelinde yayın yapan Büyük Kocaeli Gazetesi’nde de köşe yazarlığı yapıyor. Önümüzdeki günlerde AK Parti’ye katılacak olan Ercan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın "Belediye başkan adaylığı için parti dışından yeni yüzler bulun" talimatı sonrası aday olmaya karar verdiğini söyledi. 

Yüksel Ercan’ın aday adaylığının AK parti Gebze içerisinde geniş yankı bulması bekleniyor. 

 
Son Güncelleme: 26.08.2018 22:46
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37