banner55

Akar: Bozdağ, CHP demeden önce ağzını çalkalasın

Akar'dan, Bozdağ'a sert cevap

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Ekim 2016 Cumartesi 00:16
Akar: Bozdağ, CHP demeden önce ağzını çalkalasın
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yaptığı açıklamada, Bugün Kocaeli’ne gelerek Gölcük ve Gebze Adalet Sarayı’nın açılışlarına katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a cevap verdi.
Akar yaptığı açıklamada şunları söyledi:
Ülkemiz maalesef tarihi bir süreç yaşamaktadır. 15 Temmuz sonrasında FETÖ ile ilgili alınan kararlar sonrasında işçi, memur, emekli, gazeteci ve sade vatandaşlarımız bedel öderken, maalesef bu örgütün en büyük destekçisi olan siyasi ayağı AKP’den hiç kimseye bir şey olmamaktadır.  Dün ona methiyeler düzen,  gurur duyan, ne istedik de vermedik diyenler bugün kalkıp bizi bırakın, biz mücadele ediyoruz diyerek muhalefete çamur atma hadsizliğinde bulunmaktadır. 
UTANMANIZ DA YOK
Bugün bir örneğini de Gebze ve Gölcük de Adalet Sarayı açılışı yapan, maalesef Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanı makamını işgal eden ve FETÖ örgütünün en büyük destekçilerinden Bekir Bozdağ’ın açıklamaları ile görmekteyiz.

Millete doğruları söylemekten korkan ve yüzü kızarmayan Bakan kalkıp, Türkiye de FETÖ yapısının tehlikesini ilk fark edenin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu, bu konuda ayıklama yapan partinin AKP olduğunu 2011 seçimlerinde bu konunun çok ciddiye alınarak milletvekillerinin partiye sızmalarının önüne geçildiğini, muhalefet partilerinin FETÖ ile muhatap olduğunu söyleme cesaretini gösterebilmektedir.
Kendisine bu akıl ve mantıktan yoksun sözlerini iade ederken şunları da söylemek ve hatırlatmak isterim. Geçmiş de Fethullah Gülen’e hocaefendimiz, bilge insan diyen ancak şu an utanmadan bu sözlerini unutan Bozdağ; Sen Kocaeli’ye gelme yüzsüzlüğünü hadi gösterdin. Bari kalkıp bu yüce milletten özür dileyebilseydin.
 Öncelikle bu örgütün bir tehlike olduğunu ilk fark eden Recep Tayyip Erdoğan derken, insan Meclis tutanaklarına bakar. CHP bu örgütün militan yerleştirerek devlet de kadrolaştığını söyleyip 9 Mart 2005 de araştırma önergesi verdiğinde sizin havuz gazetelerinizin manşeti ‘’CHP’den Gülen’i bitirin önergesi’ olmuş ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da imzası olduğunu manşet manşet vermiştir.  Peki AKP grubu ve dönemin Başbakanı Erdoğan ne yapmıştı. Önergeyi işleme almadan kadük olmasını sağlayarak bunu da başarı olarak görmüştü. 

BEKİR BOZDAĞ’I TANIYALIM
Genel Başkanımız F tipi örgüt derken siz 6 yıl sonra 24 Mart 2011 de Meclis kürsüsünde şu sözleri sarf ettiniz. Bakan Bozdağ,  “Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz sevmezsiniz bilge bir insandır, bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı hizmetini yapmaktadır.  Siz CHP olarak çete diyerek ona karşı saygısızlık yaparken gerçek çeteler olan Ergenekon ve Balyozun avukatı olarak itham ettiniz.’  Siz 9 Haziran 2012’de Antalya’dan Muhterem Fethullah Gülen Hoca diyerek selam gönderirken, CHP bu örgütün komplolarını Emniyet ve Adalet de kadrolaşmasına karşı duruyordu.  

17 - 25 ARALIK SİZİN İÇİN MİLAT,  TÜRKİYE İÇİN HÜKÜMET KANALI İLE SOYGUNDUR
Bir diğer sözü olan 2011 de ayıkladık Milletvekili listesine almadık. Komik olmaktan çok acınacak durumdasınız Bozdağ…  
Milletvekilleriniz;  İdris Naim Şahin, Erdal Kalkan, Hasan Hami Yıldırım, Haluk Özdalga, İdris Bal, Hakan Şükür, Muhammed Çetin, Ahmet Öksüzkaya 17/25 Aralık sonrası yolsuzluk ve rüşveti gerekçe göstererek istifa etmedi mi?    17/25 Aralık milat değil, bir ülkenin hükümeti kanalı ile soyulduğunun ispatıdır.
Siz, 2004 yılında MGK’da Gülen örgütü ile mücadele edilmeli denilerek imza atarken daha sonra bu karar yok hükmündedir demediniz mi? Şimdi kalkıp partimiz gerekeni yapıyor diyemezsiniz.  FETÖ eşittir AKP’dir, bu dünde böyleydi, bugün de böyle.

Zamanında bu örgütün komplolarına bağırsak temizliği diyordunuz. Ama madem bu örgütten hesap sorulacak. O halde önce AKP’nin bağırsak temizliği yapmasını bu millet beklemektedir. Ne zaman ki  Siz dahil; kandırıldık diyen, ne istediniz de vermedik diyen destekçiler adalet karşısında hesap verir. İşte o gün bu ülkede adaletten ve partinizin hesap verebildiğinden bahsedilebilir. 




Son Güncelleme: 08.10.2016 23:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37