Akın: Mitingte 10 bin adet tülbent dağıtacağız

Akın: Mitingte 10 bin adet tülbent dağıtacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Haziran 2018 Perşembe 10:14
Akın: Mitingte 10 bin adet tülbent dağıtacağız


Gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dicle Akın seçimlerle ilgili görüşlerini açıklarken, 19 Haziran tarihinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Kocaeli'de yapacağı miting için bilgi verdi.

Gebze İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Gökçe Nesli Kondu, Orhan Kahya ve Fatih Araç ile gazetemizi ziyaret eden Akın, bütün gün Gebze'de dolaştıklarını ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 19 Haziran Salı günü saat 17.00'da yapacağı Kocaeli Mitingi'ne Gebzelileri davet ettiğini belirterek, şunları söyledi:

Erken seçimin açıklanmasından itibaren sahadayız. Milletimizin partimize çok büyük teveccühü var. İYİ Parti'nin kimsenin ummadığı, beklemediği oyu alacağını hep birlikte göreceğiz. 

Genel Başkanımız sayın Meral Akşener 19 Haziran tarihinde memleketi İzmit'e gelecek. Burada çok büyük bir miting yapacağız inşallah. Kocaeli mitinginde masumiyetin simgesi olan 10 bin adet tülbent dağıtacağız. Bayanlar sayın Akşener'i çok seviyorlar. Kalplerini göstererek şuraya soksam Akşener'i diyorlar. Biz de onlar için hazırladığımız tülbentleri mitinge gelen her bayana vereceğiz. Çok büyük ve güzel bir miting yapacağımıza inanıyorum.

ORHAN KAHYA: GEBZE'DEN EN AZ 3 BİN KİŞİ


İYİ Parti Gebze Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kahya ise yaklaşık 3 bin üyelerinin olduğunu belirterek, "Bu 3 bin kişiye telefonla bire bir görüşerek mitinge devam ettik. Çoğu geleceğini söyledi. Otobüslerimiz hazır. Gebze olarak en az 3 bin kişiyle mitinge katılacağız.  


Son Güncelleme: 14.06.2018 10:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37