banner55

Aras, Gebze’nin köylerini gezdi

Aras, Gebze’nin köylerini gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Mayıs 2019 Pazar 14:34
 Aras, Gebze’nin köylerini gezdi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Gebze’de bir dizi temasta bulundu.

Aras ilk olarak Mollafenari köyü eşrafından, aynı zamanda partisinin il yönetim kurulu üyeliği görevine devam eden Mustafa Kabaca’nın düzenlediği iftar programına katıldı. 

Mollafenari köyü camisinin cemiyet salonunda yapılan iftar yemeğine, partinin il yönetim kurulu üyeleri ile, Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Yaklaşık 200 kişinin hazır bulunduğu iftar sonrası kalabalığa hitap eden Aras, Mollafenari köyünün milli görüş geleneği için ifade ettiği öneme işaret etti.

Yemekten sonra yanına Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç ve Çayırova ilçe başkanı Aykan Dönmez ile başkanlık divanı üyelerini alan Mehmet Aras halkla kucaklaşma programına başladı.

KIRAATHANELERİ TEK TEK GEZDİ

İlk olarak Mollafenari köyünde Ademoğlu kıraathanesinde halkla buluşan Aras’a, partisinin köy temsilcisi Abdullah Akbay’ın da eşlik ettiği gözlendi. Burada halka hitap eden Aras’a halkın yoğun ilgisi olduğu gözlendi. 
Halk ile temaslarını Denizli köyünde devam ettiren il başkanı, köyde bulunan kıraathaneleri tek tek dolaşarak, köylüler ile sohbet etti.
Denizli köyünde Gültekin kıraathanesinde ağırlanan Aras’a buradaki ziyaretlerinde köy temsilcisi Saim Kocabıyık eşlik etti.

ERBAKAN'IN SELAMINI GETİRDİM

Burada halka hitaben konuşan Aras şunları söyledi:

Sizlere genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamını getirdim. Kendisi bize emir verdiler, gidin köylünün derdini dinleyin ve bana rapor getirin dediler. Köylümüzün traktörünün mazotu var mı? mahsulü pazara gelebiliyor mu? Gidin sorun ve köylümüzün halini bana rapor edin, diye emir verdi. 

SON DURAK CUMAKÖY

Ziyaretine Cumaköyü’nde devam eden Aras burada da köy temsilcisi Ahmet Erdoğan tarafından karşılandı. Ziyaret kapsamında Cumaköy muhtarı Hüseyin Ünal ile görüşen Mehmet Aras muhtardan köy hakkında bilgi aldı.
Sonrasında köy kahvesini ziyaret edilip, halka hitap edildi. Son olarak avcılar kulübü lokalinde konuşan Aras hedeflerinin Kocaeli’nin tüm köylerini dolaşmak olduğunu ifade etti.


Son Güncelleme: 19.05.2019 14:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37