Aras: İktidar buzdağına çarptı

Aras: İktidar buzdağına çarptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Nisan 2019 Cumartesi 11:10
 Aras: İktidar buzdağına çarptı

14 Nisan'da kongre yapmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı çalışmalarına son sürat devam ediyor. İzmit ilçe teşkilatında yapılan il yönetim kurulu toplantısı basına açık bir şekilde yapıldı. 
Aras, Türkiye’nin bir mahalli idareler seçimini geride bıraktığını, bu seçim sürecinde halkın, mevcut siyasi iktidara artık yeter dediğini ifade etti.

Sözlerinin devamında iktidarı Titanic gemisini benzeten Aras, "Bunlar da yerli Titanictir. 31 Mart 2019 tarihinde sırası ile soğan, patates, domates ve market poşeti isimli buzdağlarına çarpan yerli Titanic su almaya başlamıştır. Gemi kaptanı çarpmanın etkisi ile başını dümene vurmuş yere yığılıp kalmıştır. 

Bu yara kapanası değildir, gemi su almaktadır ve batmak üzeredir. Bundan tam 19 sene evvel belediye başkanları toplantısında sayın Erdoğan’a milli görüş anlayışını terk etmenin sonucunun hüsran ve yok olmak olacağını dile getirmiş birisi olarak bugün yine de ilan ediyorum ki, Türkiye siyasi partileri mezarlığında defin hazırlıkları başlamıştır.

Partimize halkın çok yoğun kesimlerinden teveccüh gelmektedir. İnsanımız milletin kurtuluşunu ve birlikteliğini sağlayacak şeyin milli görüş anlayışı olduğunun bilincindedir. Göreceksiniz ilk seçimde Yeniden Refah Partisi iktidara gelecektir".

Basın açıklaması sonrası birim başkanları, ilçe müfettişleri, kadın ve gençlik teşkilatlarından ayrı ayrı rapor alan Aras, il kongresinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

Yapacağımız kongrede tüm Kocaeli kamuoyunu kucaklayacak bir liste ile yönetimimizi güçlendireceğiz. Sizler de göreceksiniz ki kongremiz Kocaeli’nin daha evvel şahit olmadığı bir siyasi parti kongresi olacak.
Son Güncelleme: 06.04.2019 20:11
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37