Aras: İsrail yalnız güçten anlar

Aras: İsrail yalnız güçten anlar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Mayıs 2019 Pazartesi 10:43
 Aras: İsrail yalnız güçten anlar


Yeniden Refah
Partisi İl Başkanı Mehmet Aras, Yeniden Refah Partisi Kartepe ilçe teşkilatında düzenlediği toplantıda yaptığı basın açıklamasında  İsrail’i ve PKK’yı kınadı.

Aras yaptığı açıklamada şunları söyledi:

İşgalci terörist İsrail yönetimi her yıl yaptığı gibi bu yı lda Ramazan ayı arefesinde Gazze’yi bombalayarak tüm İslam âlemine ve müslümanlara adeta meydan okumuştur. Bir bebeğin de şehit olduğu bu saldırıya ne yazık ki islam aleminden bir tepki gelmemiş, hükümetimizin yaptığı ve sadece Anadolu Ajansı’nın ofisinin vurulmasını önemseyen açıklamada, cılız bir tepki olarak kalmıştır.  Bu saldırı terörist ve işgalci İsrail yönetiminin 1947’den beri sistematik olarak yaptığı soykırımın bir parçasıdır. 

Her gün sayısı artan Yahudi yerleşim yerleri ile Filistinlilere yaşama hakkı tanımayan, evlerini ve topraklarını işgal eden, İsrail yönetimi ABD’den ve vahşi kapitalist sermayeden aldığı destekle daha da azgınlaşmıştır.
 
İsrail’in bu azgınlığının ve zulmünün sebebi hakikatte İslam dünyasının bölünmüşlüğü ve başsız olmasıdır.
 
Arap baharı ile başlayan süreç ile İslam ülkeleri kan gölüne çevirmiş, kendi iç karmaşalarına mahkum etmiştir. İslam ülkelerinin başındaki işbirlikçi yönetimler müslüman halkları vahşi kapitalist sistemin sömürgesi haline dönüştürerek İsrail’e hizmet eder hale getirmiştir. 
Her Ramazan, İsrail’in Filistinli müslümanları bombalaması müslümanlar için bir zillettir. Bu zillete karşı çıkacak siyasi yapılar İslam dünyasından tasfiye edilerek, İslam dünyası tepkisiz bırakılmıştır.
 
Ülkemiz de yıllardır uygulanan, Haim Nahum doktrinleri ile iç ve dış baskılara açık hale getirilmiş, bunun sonucu olarak da yıldan yıla Filistin halkına ve Gazze’ye verilen destek azalmış, İsrail’e karşı yükseltilen tepki cılızlaşmıştır. 

İsrail’in azgınlaşması büyük İsrail projesinin taşeronu görevi verilmiş terör örgütünü de iyice pervasızlaştırmıştır. Siyonizmin kurduğu kesinleşen PKK gerek Suriye’nin kuzeyinde gerekse ülkemizde saldırılarını arttırmış, idarecilerin yanlış politikaları ile uluslararası destek bulmuş bölge ülkeleri için ABD nin ve İsrail’in tetikçisi olmuştur.
 
Yeniden Refah Partisi olarak bizler, 40 yıldır bu topraklarda siyonizme attığımız tokatı yenilemek için bismillah demiş ve ikinci 40 yılda Siyonist rejimin Ortadoğu’dan kovulması için çalışmaya ahdetmiş  bir hareketiz.
 
İslam âlemine ve müslüman idarecileri de çağrımız Erbakan hocamızın büyük kudüs mitinginde yaptığı müslümanlar birleşin çağrısıdır. 

Filistin halkının özgürlüğü ve tüm Ortadoğu halklarının barışı ve ülkemizde evlatlarınızı şehit edip iç huzuru bozan siyonist projenin taşeronu, PKK terörünün tüm bölge ülkeleri için tehdit olmaktan çıkması, İslam birliğinin kurulmasına ve Türkiye’de milli görüşün iktidar olmasına bağlıdır. 

Tekrar ifade ediyoruz ki İsrail yalnız güçten anlar, tüm Türk halkının desteği Filistin halkının ve onurlu Filistinli direnişçilerin yanındadır. 

Bu vesile ile sınırlarımızın içinde ve dışında haçlı siyonist ittifakının saldırıları sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet milletimize başsağlığı diliyoruz. 

İçerisine girmiş bulunduğumuz Ramazan ayının tüm insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır.
Son Güncelleme: 06.05.2019 19:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37