banner55

Artvinliler ve Kayserililer, Bıyık'ın yanında

Artvinliler ve Kayserililer, Bıyık'ın yanında

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Mart 2019 Perşembe 16:24
 Artvinliler ve Kayserililer, Bıyık'ın yanında

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yöre derneklerini ziyaret ederek projelerini anlatmaya devam ediyor. Kayseri Yahyalılar Derneği ve Artvinliler Derneği’ne konuk olan Bıyık, dernek üyelerine kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıcalılarla buluşmalarını sürdürüyor. Darıca’da ev ev, sokak sokak gezen Bıyık, vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal ediyor. Darıca’da bulunan Kayseri Yahyalılar ve Artvinliler Derneği’ne misafir olan Bıyık, projelerini anlatıp destek istedi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ında yer aldığı ziyaretlerde Kayserililer ve Artvinliler, Bıyık’ı oldukça samimi ve sıcak bir şekilde ağırladı.
VATANDAŞIN GÜNDEMİYLE BENİM GÜNDEMİM AYNI OLACAK

Vatandaşa rağmen hiçbir çalışmayı yapmayacağını ve insan merkezli çalışacaklarının sözünü veren Bıyık, “AK Parti olarak birçok önemli projeyi gerçekleştirdik. Yollar, köprüler, üst geçitler yaptık. Darıca’da da sahil düzenlemeleri, sosyal tesisler gibi birçok eseri hayata geçirdik. Ama bir mahalledeki sokakta yer alan çukuru kapatmayınca yaptığımız işlerin anlamı kalmıyor. 
Biz bu dönem insan merkezli çalışacağız. Vatandaşımızın gündemi neyse benimde gündemim aynı olacak. Vatandaşımız önce sokağındaki çukurun kapatılmasını istiyorsa o çukur kapatılacak. Vatandaşımızla sürekli bir araya gelerek taleplerini dinleyeceğiz. 
Ne yapılmasını istiyorlarsa önce onları yapacağız. Seçim beyannamemizde birçok önemli projemiz var. Söz verdiğimiz projelerin hepsini hayata geçireceğiz. Ama en önemli amacımız gönüllere girmek olacak. Gönül belediyeciliği kapsamında vatandaşımızın derdi bizim derdimiz olacak" diye konuştu.
Son Güncelleme: 09.03.2019 22:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37