Av. Ufuk Ekinci başvurusunu yaptı

Av. Ufuk Ekinci başvurusunu yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Kasım 2018 Cumartesi 13:44
Av. Ufuk Ekinci başvurusunu yaptı


AK Parti'de
aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Daha önce Gebze Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği görevlerinde bulunan, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı olan Av. Ufuk Ekinci, Gebze Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. 

Ailesi ile birlikte AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’na gelerek başvuru dosyasını İlçe Başkanı İrfan Ayar’a teslim eden Ekinci, "Ben bu partiye milletvekili, belediye başkanı olmak için gelmedim. Milletime hizmet etmek için geldim" dedi. 

42 YILDIR GEBZE'DE İKAMET EDİYORUM

Başvuru sonrası basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Av. Ufuk Ekinci, "Ülkemiz önemli bir seçim sürecine girmiş durumda. Biz şunun farkındayız ki AK Parti’nin büyümesinde, gelişmesinde yerel yönetimlerdeki başarının çok büyük etkisi olmuştur. Ben 42 yıldan bu yana Gebze’de ikamet etmekteyim. 
Gebze’de ilk, orta, lise tahsilimi bitirdim. Ailem, akrabam, işim Gebze’de bulunmakta. Farklı memleketlerden buraya gelmiş olsak da artık Gebze bizim yurdumuz, vatanımız, ben de Gebze’nin bir evladı olarak Gebze’yi memleketim olarak görmekteyim" dedi. 

SORUMLULUK ALMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM

Gebze’yi ortak akılla yönetmek istediğini söyleyen Ekinci, "Gebze Belediye Başkanlığı ile ilgili olarak kentte yaşayan biri olarak sorumluluk almam gerektiği düşüncesi hasıl oldu. Gebze’nin dününü biliyorum, geleceği ile ilgili planlarım var. Bu nedenle Gebze Belediye Başkanlığı aday adaylığı olarak yola çıktım. Hedefim doğruluktan, dürüstlükten, çalışkanlıktan ödün vermeden ortak akıl ile bir yönetim oluşturmak. Yandaşlıktan, hemşericilikten, adamcılıktan uzak, adaletten yana ortak akıl ile Gebze’yi yönetmek için Gebze Belediye Başkanlığına talibim” şeklinde konuştu. 

HİZMET ETMEK İÇİN GELDİM

Hizmet etmek için yola çıktığını ifade eden Ekinci, "En iyi aday benim iddiasında değilim. En iyi ben yaparım iddiasında değilim. Biliyorum ki aday adayı olmuş birbirinden değerli birçok arkadaşımız var. Hepsi bu görevi yapabilecek ehliyete ve liyakata sahiptirler. Bu nedenle diyorum ki ortak akıl ile yönetmemiz halinde en iyi şekilde Gebze Belediyesi’ni yönetebileceğimize inanmaktayım. 

Ben AK Parti’ye herhangi bir şey olmak için gelmedim. Milletvekili, belediye başkanı olmak için gelmedim. Ben AK Parti’ye hizmet etmek için geldim. Milletime, vatandaşa hizmet etmek için geldim. Onun içinde aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Eğer ben aday olarak şehrimize, kentimize hayırlı olacaksam hayırlı olsun. Eğer ben değil başkası hayırlı olacaksa, onun olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

AYAR: AK PARTİ'DE RAKİPLİK YOK

Av. Ufuk Ekinci’nin açıklamasından sonra süreçle ilgili konuşan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ise, "Ufuk beyle birlikte şu ana kadar 6. Başvurumuzu aldık. Pazartesi akşam başvuru süreci sona eriyor. Bu bizim zenginliğimiz. Ufuk kardeşimizde gayet güzel özetledi. 

AK Parti’de rakiplik yok. Birlikte yönetmek var. Kurulduğu günden buyana halkın partisi. Kurucusu Recep Tayyip Erdoğan ama sahibi millet olan bir parti. Kim olursa olsun hep birlikte Gebze’yi yöneteceğiz. Ben tekrardan hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 10.11.2018 13:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37