Ayar: Çalmadık kapı bırakmayacağız

Ayar: Çalmadık kapı bırakmayacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Nisan 2018 Salı 13:27
Ayar: Çalmadık kapı bırakmayacağız


AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ait konular hakkında konuştu.

Konuşmasına Gebzespor’u tebrik ederek başlayan Ayar şunları söyledi:

Gebzesporumuzun başarısından sonra bayram yaşıyoruz. Temsilcimize 3.Lig’de şimdiden başarılar diliyoruz. İnşallah Gebzesporumuzu layık olduğu daha üst liglere heb beraber, birlik ve beraberlik içinde çıkaracağımıza inanıyorum. 
İkinci bir bayram yaşıyoruz. Dünyada tek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın sevincini, mutluluğunu yaşıyoruz. 

İnşallah üçüncü bayramımızı da inşallah 24 Haziran akşamı yaşamak istiyoruz. Temennimiz, gayretimiz iki bayramı yaşadık, üçüncü bayramı da yaşamak için yola çıktık, çalışıyoruz.
 
AK Parti ikdidarı olarak 16’ncı yıla girdik. 2002’de başladığımız iktidar yürüyüşü, 2018’de devam ediyor. Bu süreç içerisinde 5 tane genel seçim, 3 tane yerel seçim, 3 tane referandum, 1 tane de Cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 12 tane seçimden başarıyla, zaferle çıktık. Dünyada örnrği çok az görülen başarı.

Gebze olarak da bilindiği gibi biz 2017 yılının 12’nci ayının 27 sinde ilk toplantımızı ve görev dağılımını yaptık. Göreve geldiğimiz günden itibaren de yarın seçim yapılacakmış gibi gece gündüz çalışmaya başladık. Görev süremiz yaklaşık dördüncü ayında. 350 nin üzerinde STK, sendika, SİAD ziyaretlerinde bulunduk. 

Gittiğimiz bir çok yerde bize şunu dediler; Bize şimdiye kadar hiç bir siyasi partinin başkanı, yöneticisi kapımızı çalmadı. Siyaset insanla yapılır. İnsanın olduğu yerde siyaset vardır. Biz herkesi kucaklıytoruz, kucaklamaya devam edeceğiz.

Bizim Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize talimatı var. ‘Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaksınız’ diye. Bu seçim yapılacak diye değil, bizim halkla olan bağımız. Biz geldiğimiz günden beri özellikle buna dikkat ediyoruz. 
GEBZE SKM BAŞKANI SELAMET GÜNER


Bunun yanında Gebze çok büyük bir şehir. Bütün vatandaşlarımıza aktif teşkliatlarımızla ulaşacağız. Bizim Gebze teşkilatlarımızda binin üzerinde görev alan arkadaşlarımız var. Buna istişare heyetimizi de katarsak 1250 kişilik bir seçim kadrosuyla çalışacağız. Seçim süresince Seçim Koordinasyon Merkezi oluşturuyoruz. Seçim ortamı başladığında bütünn yetkiler SKM’de toplanacak. Bu çalışmalar için aramızdan bir arkadaımızı seçtik. Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle bu görevi Selamet Güner’e verdik. İnşallah kendisinde çok faydalanacağız. Ben de ilçe başkanı olarak kendisine tabiyim. Ne görev verirse onu yapacağız ve yürüteceğiz. 

GEBZE'DEN 2 VEKİL
Sorulara da cevap veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar hedeflerinin Kocaeli’de 8 milletvekili ve bunların 2’sini de Gebze’den çıkarmak olduğunu söyledi.

Ayar ayrıca MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ile de bir araya gelip basına resim vereceklerini söyledi. 


Son Güncelleme: 24.04.2018 13:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37