Ayar ve Büyükgöz'den MHP teşkilatına ziyaret

Ayar ve Büyükgöz'den MHP teşkilatına ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ocak 2019 Cuma 17:29
 Ayar ve Büyükgöz'den MHP teşkilatına ziyaret

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Başkanı İrfan Ayar ve beraberindeki partililer ile  birlikte Gebze MHP teşkilatını ve Gebze Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti.

Gebze İlçe Seçim Koordinasyon Başkanlığı’nda ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Büyükgöz, Cuma sabahı il de yapılan toplantının ardından gün boyu ziyaretlerine devam ediyor. 

İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın biran olsun yalnız bırakmadığı Zinnur Büyükgöz de SKM Başkanlığı’nın programları çerçevesinde Gebze’de ziyaret edilmedik yer bırakmamaya kararlı. 

İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Cuma namazı sonrası ilk durakları Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı oldu. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir tarafından karşılanan Ayar ve Büyükgöz Cumhur İttifakı’nın bölgemize ve ülkemize güç kattığını belirtti. 

Ayar yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde bir seçim dönemi geçireceklerini ve güç birliğinin bölgemize büyük katkı sağlayacağını belirtti. 2023,2053,2071 hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. 

Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ise yaptığı konuşmada böyle sıcak bir ortamda kendilerini karşılayan başkan Taşdemir’e teşekkür ederken Cumhur İttifakının sağlam bir şekilde devam etmesinin önemine değinerek karşılıklı biz anlayışının her zaman süreceğinin her iki taraf içinde bir akit olduğunu bundan duyduğu memmuniyeti belirtti. 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ise ziyaretten dolayı teşekkür ederken 15 Temmuz sonrası başlayan birliktelik ruhuna sadık kalarak çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Ak Parti ile herhangi bir pazarlıkları olmayacağını belirten Taşdemir 31 Aralık seçimlerinde kendi meclis üyesi aday listeleri ile gireceklerini belirtti. 

GEBZE ÜLKÜ OCAKLARI’NI UNUTMADI

Ayar ve Büyükgöz daha sonra Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ile biraraya gelerek yaklaşan seçimler istişarelerde bulundular. 

Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Şakar yaptığı konuşmada Milliyetçi bir anlayışla dava ruhu ile hareket ettiklerini ve bunun da her daim süreceğini belirtti. 
Son Güncelleme: 18.01.2019 18:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37