Aydoğdu: Gebze'de siyaset değişecek

Aydoğdu: Gebze'de siyaset değişecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Şubat 2019 Pazar 15:34
 Aydoğdu: Gebze'de siyaset değişecek

Millet İttifakı Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Yunus Umut Aydoğdu, seçim sürecinde konuştukları vatandaşların Millet İttifakı'na çok güzel yönde teveccüh gösterdiğini ve seçimleri kazanacaklarını söyledi.

Aydoğdu şunları söyledi:

Gebze'deki siyasi iklim ekonomik krizden dolayı bizlere karşı, muhalefete karşı güzel bir teveccüh var. Ben kendi adıma seçimlerden çok umutluyum. Recep başkanımızla beraber Gebze Belediyesi'ni alacağımıza ve güzel hizmetler vereceğimize inanıyorum. 

Gezdiğimiz yerlerde vatandaş AK Parti'ye çok tepkili. Özellikle Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerinde tapu sorunları var. Recep başkanımızın bu mahallelerde uzun yıllar hak sahiplerinin yanında mücadele verdiğini herkes biliyor. Gebze'de siyasi iklimin artık ters yöne eseceğine, bizden tarafa değişeceğine inanıyorum. 

Bir de son zamanlarda gezdiğimiz yerlerde vatandaşlarımız hoşgörü ikliminin ülkemize bir an önce yayılmasını, kavga ve kaosun bitmesini istiyorlar. Gerginlik siyaseti vatandaşı da üzüyor ve yoruyor. Bizim de gerginlik siyaseti yapmadığımızı gören vatandaşlar bizden memnun olduklarını belirtiyorlar. 
Son Güncelleme: 24.02.2019 20:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37