Bakan Müezzinoğlu, İzmit'te fabrikada işçilerle öğle yemeği yedi

Bakan Müezzinoğlu, İzmit'te Brisa'yı ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Ekim 2016 Cuma 23:02
 Bakan Müezzinoğlu, İzmit'te fabrikada işçilerle öğle yemeği yedi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İzmit'te Brisa'yı ziyaret ederek, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ile birlikte aynı masada işçilerle birlikte yemek yedi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İzmit'te bulunan araç lastikleri fabrikası Brisa'yı ziyaret etti. Fabrika hakkında yetkililerden bilgi alan Mehmet Müezzinoğlu'na üzerinde Brisa'nın ambleminin bulunduğu mont ve şapka verildi. Bakan Müezzinoğlu fabrikanın yemekhanesine girdiğinde işçilerle selamlaşırken, stajyer öğrencilerle de sohbet etti. Müezzinoğlu, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ile birlikte aynı masada işçilerle birlikte yemek yedi. 

Müezzinoğlu yaptığı açıklamada, "İstiyoruz ki gerek iş verimimiz, gerekse çalışanımız güvenli bir şekilde geleceğe sağlıklı yürüsünler. Biz sağ ve sol ayak olarak her iki yapıyı birlikte güçlensin, birlikte yürüsün, gerektiğinde birlikte kursun istiyoruz. O nedenle çatışan değil, birlikte hak ve hukukunu koruyabilen, birlikte verimliliği konuşacağız. Birlikte dünya vizyonunu ve dünya ile yarışı konuşabilen, paylaşabilen bir çalışma hayatı inşallah buralarda daha güçlü şekilde şekillenecektir" dedi.  

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 15.10.2016 00:43
Anahtar Kelimeler:
Medicana
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37