Bakan müjdeyi verdi:Uygulama bayram sonrası bitiyor

Son 15 yılın en az kazası

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Eylül 2016 Çarşamba 15:33
Bakan müjdeyi verdi:Uygulama bayram sonrası bitiyor
Bazı şirketlerin haksız kazanç kapısına dönüşen ve adeta sürücülere tuzak kuran Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) uygulaması sona eriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, "Devlet hem vatandaşını korumak için hem de gelir elde etmek için vatandaşına tuzak hazırlamaz. Bayram üstü bu konuda çok daha dikkatli olduk. Bayram ertesi uygulamaya girecek. Bu konudaki bütün hazırlıklar yapıldı" dedi.

SON 15 YILIN EN AZ KAZASI

Son 15 yılın en az kazasıyla karşı karşıyayız diyen İçişleri Bakanı Soylu sözlerine şöyle devam etti:
İnşallah ortaya koyduğumuz iradeye milletimiz de karşılık verecek. Ülkemizde yaşanan trafik kazaları inanın içimizi burkuyor. Bu kadar kaliteli yollarımız olmasına rağmen malesef ciddi kazalarla karşı karşıya kalıyoruz.

Alacağımız tedbirler önemlidir. Emniyet kemeri sadece arabanın önünde bulunanlar için değil, arkada emniyet kemerinin çok daha anlamlı olduğunu düşünüyorum. Milletimize mesajımızdır. Son 15 yılın en az kazası ile karşı karşıyayız.

3-4 saatte bir kaza istatistiklerini alıyoruz. Ne olursunuz dönüş yolunda acele etmeyin. Birbirimizi uyaralım. Televizyonlarımıza buradan çağrıda bulunuyorum. Bu konuda hatırlatma yapsınlar.

 
Son Güncelleme: 15.09.2016 00:59
Anahtar Kelimeler:
KocaeliHünkar Çayırı
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37