Başbakan Yıldırım, Karaosmanoğlu'na taziye ziyaretinde bulundu

Başbakan Yıldırım, Karaosmanoğlu'na taziye ziyaretinde bulundu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Ekim 2017 Pazar 14:15
Başbakan Yıldırım, Karaosmanoğlu'na taziye ziyaretinde bulundu


Başbakan
Binali Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na vefat eden babası nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu'nun geçtiğimiz hafta vefat eden babası Necmettin Karaosmanoğlu nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.  Karaosmanoğlu'nun Yuvacık’ta ki evinde gerçekleşen ziyarette, baba Karaosmanoğlu için dualar edildi. Ziyarette üzüntülerini bir kez daha ileten Başbakan Yıldırım’a, kalabalık bir heyette eşlik etti.
 
"SAMİMİYETİ VE MÜTAVİZİLİĞİ YATIYOR" 
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekillerinden Zeki Aygün, İlyas Şeker, M.Akif Yılmaz, Sami Çakır, R.Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, ve kentimizin diğer protokol üyeleri de taziye ziyaretine eşlik etti.

Yoğun programlarına rağmen vakit ayırarak şahsını ve ailesini onurlandıran Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Sizi bir kez daha evimizde ağırlamak bizlere şeref verdi” ifadelerini kullandı. Burada bir kez daha övgü dolu sözlerini sürdüren Başbakan Yıldırım, “İbrahim Başkanımızın başarısının arkasında ki en büyük sır, samimiyeti ve mütevaziliğinde yatıyor” açıklamasını yaptı.


Son Güncelleme: 01.10.2017 14:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37