Başkan Akbulut aday adayları ile toplandı

Başkan Akbulut aday adayları ile toplandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Ocak 2019 Cuma 11:30
 Başkan Akbulut aday adayları ile toplandı

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut Cumartesi yapılacak olan aday tanıtım programı için belediye başkanı aday adayları ve meclis üyesi aday adayları ile istişare toplantısı düzenledi.

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, belediye başkan aday adayları ve meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya gelerek yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleşecek olan aday tanıtım programı için istişarelerde bulunarak, güçlü katılım noktasında aday adaylarının önem vermeleri gerektiğini belirtti.

Aday adayları ile istişare toplantısına Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası İlçe SKM Başkanı Yavuz Celep, belediye meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adayları katıldı.

AKBULUT: ADAY TANITIM TOPLANTISINA DİLOVASI OLARAK DAMGAMIZI VURACAĞIZ

Ak Parti ailesi içerisinde birlik ve beraberliğe vurgu yapan Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut; "Yarın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile adaylarımızın tanıtım programını şölen içerisinde kutlayacağız. Amacımız Cumartesi günü yapılacak olan aday tanıtım programına Dilovası olarak damga vurmaktır. Dilovası'ndan en yüksek katılımın sağlanması için tüm çalışmalarımızı yapacağız. Mahallelerimizden otobüsler kaldıracağız. 

Teşkilat yöneticilerimiz mahalle yöneticilerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve başkan aday adaylarımızın katılım için yoğun çaba sarf etmesini bekliyorum. Cumartesi aday tanıtım programı ile birlikte belediye başkan adayımız belli olacak. Sonrasında teşkilat olarak ve SKM olarak çalışmalarımıza hız vereceğiz. 2014'te olduğu gibi yine adayımızın etrafında kenetlenecek ve en az %50 oy almak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

TOLTAR: DAVAMIZI SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ

Her seçim olduğu gibi mahalli idareler seçimlerinin önemli olduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise şunları söyledi: 

Bu seçim hem ülkemiz hem ilçemiz hem de partimiz için oldukça önemlidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumartesi günü adaylarımızı açıklayacak. Açıklananlar içerisinde olabilirim ya da olmaya bilirim. Allah nasip ederse, genel merkezimiz bir daha görev verirse halkımızın da teveccühü ile önümüzdeki dönem yine halkımıza hizmet etmek için çalışacağız. 

Benim gibi 18 aday adayı arkadaşım daha var. Hepsinin bu işi en iyi şekilde yapabileceğine inanıyorum. Bizim için o kadar önemli değil. Önemli olan bu davanın sahipsiz kalmamasıdır.  

Son Güncelleme: 11.01.2019 11:32
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37