banner55

Başkan Karabacak'tan kandil mesajı

Başkan Karabacak'tan kandil mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Mart 2018 Çarşamba 15:41
 Başkan Karabacak'tan kandil mesajı


Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak müslüman aleminin kandilini kutlarken, üç ayların tüm Müslüman alemine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Üç ayların başlangıcının müjdecisi olan Regaib Kandili’nin ülkemiz ve insanlık adına hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Karabacak, "Mübarek üç aylara girmemizi müjdeleyen Regaib Kandili’nin coğrafyamız başta olmak üzere tüm dünyaya barış getirmesini ve ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını temenni ediyorum. 

Kur’an ve oruç ayı olan Mübarek Ramazan-ı Şerif-in müjdecisi olan bu mübarek gece günahlardan arınmak için önemli bir fırsattır. Rabbim cümlemizi evvela mübarek Ramazan ayına ardından da Kadir Gecesi’ne eriştirsin. Tüm sevdiklerimizle birlikte Ramazan Bayramı’nın güzelliklerini yaşamayı nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle İslâm Aleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek günde ve üç aylarda yapacağımız dua ve ibadetlerin kabul ve makbul olmasını Rabbimden niyaz ediyorum" diyerek tüm Müslümanların kandilini tebrik etti.

Son Güncelleme: 21.03.2018 15:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37