Başkan Toltar, Dernekler Federasyonu yönetimi ile bir araya geldi

Başkan Toltar, Dernekler Federasyonu yönetimi ile bir araya geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Kasım 2017 Salı 22:30
 Başkan Toltar, Dernekler Federasyonu yönetimi ile bir araya geldi

 
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı ve yönetimi ile bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Dernekler Federayonu Başkanı Ercan Güneş ve yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi. Önemli konuların gündeme geldiği toplantıda Başkan Toltar, göreve geldiği günden bu yana pılan çalışmalar ve devam eden çalışmalar hakkında federasyon yönetimini bilgilendirdi.

KETİMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SUNMAYA HAZIRIZ
Dernekler Federasyonu binasında yapılan kahvaltı da konuşan Federasyon Başkanı Ercan Güneş, "Dilovası Dernekler Federasyonu olarak yaşadığımız kente her zaman katkı sunmak için elimizden geleni yapmaya hazırız. Onun için yerel yöneticilerimizin yapacağı her türlü çalışmalara katkı sunmak için elimizi taşın altına koymaya hazırız" dedi.

DERNEKLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ
Güneş'in ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise "Dernekler toplumumuzun vazgeçilmez bir değeridir. Örf, adet ve yardımlaşmanın öncülüğünü yapan birlik ve beraberliğimizi güçlü kılan yöre derneklerimizin ilçemizin kalkınmasında gelişmesinde önemli bir yeri vardır. Dilovası Belediyesi olarak yöre derneklerimizi her zaman önemsedik ve önemsemeye devam ediyoruz" dedi. 

HER YERDE İZİMİZ VAR
Çalışmalarında değinen Başkan Toltar, "Dilovası'nda sosyal birliktelik var. Dilovası’nda kültürel birliktelik var. Her mahallemizde semt konağı yapıyoruz. Mümkün mertebe ihtiyacı isteği olan herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlçemizdeki eğitim kurumlarına %100 destek verdik. Dini mabetlerimizin hepsine yardımda bulunmak için el attık. Vatandaşımızın bulunduğu her yerde izimiz var.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Çalışmalarımız sürüyor. İlçemizin önemli sorunları devam ediyor. Bu sorunların kısa sürede giderilmesi için hemen hemen her gün görüşmelerimiz sürüyor. İlçemizin giriş ve çıkışları ile ilgili olarak inşallah kısa sürede çalışmalarımız başlayacak ve bu sorun çözülmüş olacak. Ses ve görüntü kirliliği ve can güvenliği konularında sıkıntılar yaratan Tır parkı konusunda çalışmalarımız sürüyor. Haftanın bir günü pazar diğer günleri kapalı otopark olacak olan kapalı semt pazarı için yer tahsisi yapıldı. Proje çalışmaları devam ediyor.

HASTANEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK
Mimar Sinan, Orhangazi ve yukarıdaki mahallelerimizin hastaneye ulaşımını kolaylaştıracak yeni bağlantı yolu için tüm izinler alındı. İtfaiyenin yan tarafından başlayarak hastaneye ulaşacak yeni yol için çalışmalarımız başlayacak. İlçemize kazandırılacak yüzme havuzu içinde aynı şekilde yer tahsisi yapıldı. Şuan ihale aşamasındadır. Bağdat Caddesi ikinci etabı yakın zamanda başlayacak ve kentimizin en önemli caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi yeni görünümüne kavuşacak.

KARATARLA'NIN SİT ALANINDAN ÇIKARTILMASI İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ
İlçemizin gelişimini ve nüfus artışının sağlanması için yeni ve organize yapılaşmaya büyük ihtiyaç var. Bu anlamda da Tavşancıl Karatarla mevkiinin SİT alanından çıkartılıp imara açılması konusunda çalışmalarımız sürüyor. 

ELEKTRİK HATLARINI YER ALTINA İNDİRECEĞİZ
Yine kentimizin modern bir kent olması için önemli adımlardan biri olan elektrik hatlarının yer altına alınması konusunda çalışmalarımız sürüyor. İlçemizin önemli caddeleri olan Yavuz Selim, Cumhuriyet, İstiklal ve Mimar Sinan Caddeleri üzerinde ki elektrik hatlarının yer altına alınması konusunda görüşmelerimiz sürüyor.

BÖLGENİN EN GÜZEL YEŞİL ALANINI HALIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK
Göreve geldiğimizde halkımızın aileleri ile birlikte güzel zaman geçirebilecekleri sosyal alanlarının artırılması için çalışmalarımızı başlattık ve bölgemizde bir benzeri olamayan Tavşancıl Yeşil Vadi alanını halkımızın kullanımına açtık. Tavşancıl sahilimizde yeni düzenlemeler ile halkımız daha güzel bir sahilde zamanlarını geçirebiliyorlar. Ayrıca sahilimizde vatandaşımızın ihtiyacını karşılayacak ücretsiz internet kullanımını hizmete sunduk. 

PROJELERİMİZE HIZ VERECEĞİZ
Bu ve buna benzer birçok projemiz hayata geçti yada geçmek üzere bizim bundan sonra yapacağımız birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek çalışmalara daha çok önem vereceğiz. Her hafta bir yöre derneğimizle bir araya geleceğiz. Projelerimize hız vereceğiz ve mahalle muhtarlarımız ve halkımız ile daha çok bir araya geleceğiz" dedi.

 
Son Güncelleme: 14.11.2017 22:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37