Başkan Toltar, Erzurumluları ağırladı

Başkan Toltar, yeni yönetime başarılar diledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ekim 2016 Perşembe 19:05
Başkan Toltar, Erzurumluları ağırladı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Cebrail Temiz ve yönetimini makamında ağırladı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre ile dernek başkanlığı koltuğuna oturan Dilovası Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Cebrail Temiz ve yönetimini makamında ağırladı. 

Ziyarete ayrıca Dilovası’nda ikamet eden Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun ve Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Sırmalı’da katıldı.

BAŞKAN TOLTAR, YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Toltar, “Geçtiğimiz haftalarda yaptığınız kongre sonrası göreve gelen Cebrail Temiz ve yönetimine başarılar diliyorum. Yeni yönetimin ülkemize ve ilçemize güzel hizmetler etmesini diliyorum. Ziyaretinizden dolayı da Tekin Dursun, Cebrail Temiz ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

DİLOVASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Teşekkür konuşmasının ardından konuşan Başkan Toltar, “30 Eylül tarihi itibari ile 2,5 yılımızı doldurmuş bulunuyoruz. Bu süre içerisinde Dilovası halkı için, daha güzel bir kent için çalıştık.İlçemizde ki sağlık, eğitim, çevre, alt ve üst yapı, ulaşım, toplu konut, imar, kültürel ve doğalgaz konusunda ki sıkıntı ve sorunları minimize etmek ve çözmek için çalışmalar yapıyoruz. Çalışmalarımız içerisinde her zaman STK’larımızı dinlemeye çalıştık. Onların fikirlerini dikkate aldık. Çünkü bu kentte birlikte yaşıyoruz. Bizim kadar onlarında güzel bir kentte yaşamak istediklerini biliyoruz" dedi.   

DERNEKLERİMİZ KÜLTÜRÜMÜZE SAHİP ÇIKIYOR

Hemşeri derneklerini önemsediğini söyleyen Başkan Toltar, "Hepimiz Anadolu’nun bir başka şehrinden gelerek Dilovası’nda yaşıyoruz. Geçmişimizi unutmak, geldiğimiz yeri unutmak, kültürümüzü unutmak bizler için asla kabul edilemez. 

Geçmişi olanın geleceği de olamaz diyerek; geçmişimizin yaşanması, kültürlerimizin unutulmaması ve yaşadığı kente sahip çıkan derneklerimizi her zaman önemsiyoruz. Onlar bizim zenginliğimizdir. 

Birlik ve beraberliğimizin sağlandığı kaynaştığı yerlerdir. Bunun en güzel örneğini kısa süre önce yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası gördük. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de bu hain darbe girişimine karşı çıkan, devletine ve bayrağına sahip çıkan derneklerimiz ve yöneticileri oldu. Onun için tüm derneklerimize ve yönetimlerine teşekkür ediyorum" dedi.  

YAŞANILABİLİR BİR DİLOVASI İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Cebrail Temiz ve yönetimi ise ziyarette Başkan Toltar’a çalışmalarında başarılar dileyerek, daha yaşanılabilir bir Dilovası için her zaman kendilerine destek olacaklarını belirttiler.

 
Son Güncelleme: 06.10.2016 23:47
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37