Başkan Toltar İtfaiye Haftası’nı kutladı

İtfaiye şehitlerini unutmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Eylül 2016 Çarşamba 10:07
 Başkan Toltar İtfaiye Haftası’nı kutladı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İtfaiyecilik mesleğinin en riskli ve en stresli meslekler grubu içerisinde yer aldığını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Yangın ve kurtarma çalışmalarında, gece-gündüz demeden, canla-başla fedakâr bir şekilde görev yapan İtfaiye Teşkilatımıza; göstermiş oldukları olağanüstü gayretlerinden dolayı takdir ve teşekkürlerimi ifade ediyorum" dedi.
 
İTFAİYE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
 
İtfaiye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Toltar, "İtfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan zor ve meşakkatli bir meslektir. Tüm risklere rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye çalışanlarımız başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getiriyor. 

Son yıllarda önemli gelişmeler gösteren itfaiye teşkilatımızın altyapısı, donanımı ve organizasyonu bizlere huzur ve güven vermektedir. İtfaiye teşkilatımızın her türlü afet ve tehlikeye karşı çalışmalarını destekliyor ve bununla övünüyoruz.
 
İTFAİYE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI
 
Bu vesile ile yangın ve doğal afetle mücadelede yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah’tan rahmet dilerken, yalnızca ilçemizde değil ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan itfaiyeci kardeşlerimizin de İtfaiyecilik Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. 
Son Güncelleme: 30.09.2016 23:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37