Başkan Toltar'dan 3 Kasım mesajı

Başkan Toltar'dan 3 Kasım mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Kasım 2018 Pazar 14:25
   Başkan Toltar'dan 3 Kasım mesajı


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti'nin tek başına iktidara geldiği ilk seçimi 3 Kasım 2002 tarihinin 16'ıcı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ilk kez girdiği seçimlerden tek başına iktidar olarak çıktığı tarih olan 3 Kasım 2002’nin 16’ıncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Türkiye’de istikrarsızlığın, vesayetin ve güvensizliğin ortadan kaldırıldığı 'Yeni Türkiye'nin kapılarının açıldığına dikkat çekerek, "3 Kasım 2002 Türkiye tarihinin dönüm noktası, prangalarından kurtulduğu, şahlanışa geçtiği yegane önemli bir tarihtir. Uzun yıllar Türk siyaseti üzerine karabasan gibi çöken darbeci, vesayetçi zihniyeti ortadan kaldıran, bu dönüm noktası ile Türkiye 16 yıllık kalkınma sürecinin temelini sağlam bir biçimde atmıştır. 

16 yılda olduğu gibi AK Partimiz, 2019'da da 'Durmak yok, yola devam' anlayışıyla 2023 için koyulan hedeflere emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Yeni Türkiye’nin şahlanışında Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, başta olmak üzere partimizin tüm mensuplarına bu dava yolunda fedakârca çalışan, gönül veren herkese şükranlarımı sunuyorum. 

Biz dün olduğu gibi, bugün ve yarında gönüllerin partisi olmaya, Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğu inancıyla yolumuzda dimdik yürümeye devam edeceğiz. Partimizin İktidadara gelişinin 16'ıncı yıldönümünün teşkilatlarımıza ve bize desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza, tüm dünyaya ve Kocaeli’mize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.
Son Güncelleme: 04.11.2018 14:27
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37