banner55

Başkan Toltar'dan Amerikan ürünlerine boykot çağrısı

Başkan Toltar'dan Amerikan ürünlerine boykot çağrısı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Ağustos 2018 Salı 16:23
    Başkan Toltar'dan Amerikan ürünlerine boykot çağrısı


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ABD'nin, Türkiye'de ekonomik kriz çıkartılmak için yaptığı baskı ve saldırılara karşı açıklama yaptı.

Başkan Ali Toltar, son günlerde ABD'nin Türkiye'ye karşı başlattığı ekonomik baskı üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşları sağduyulu olmaya çağıran Başkan Toltar, vatandaşları hem dolarlarını bozdurmaya hem de ABD ürünlerini boykot etmeye çağırdı. 

CUMHURBAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Doların veya Avro'nun ne kadar yükselirse yükselsin bu tür oyunlarla Türk milletini dize getiremeyeceklerini ifade ederek, "Bu bir ekonomik savaştır. Ülkemiz üzerinde oynanmak isteyen oyunlara fırsat vermeyeceğiz. Dik durmaya, devletimizin ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar Türk milleti nasıl 15 Temmuz'da hainlere geçit vermediyse, ekonomik savaşa karşı da dik duracak ve Türk Lirası'na sahip çıkacaktır.

ONLARIN DOLAR'I VARSA BİZİM DE İNANCIMIZ VAR

Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bayrağımızı indiremeyecekler, ezanımızı susturamayacaklar, vatanımızı bölüp parçalayamayacaklardır. Sizin Dolarınız varsa bizim de inancımız, imanımız, halkımız ve Türk Liramız var. 81 milyon vatandaşımızla birlikte gelen tüm saldırılara püskürtecek güçteyiz.

ABD ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDELİM

Bu millete kimse diz çöktüremeyecektir. Tüm halkımıza bu süreçte sağduyulu olmaya çağırıyorum. Ayrıca yaşanan sürece karşı olarak devletini, bayrağını seven her vatandaşın ABD'ye karşı birer tepki olarak Amerikan ürünlerini boykot etmeye çağırıyorum. Halkımızın özellikle sigara, içecek ve yiyecek ne varsa Amerikan ürünlerini boykot etmelerini istiyorum. Bunu başarabiliriz. Türkiye bu süreçten daha da güçlenerek çıkacaktır. Türk milletini birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Yerli ve milli olan tüm değerlere sahip çıkalım" dedi. 


Son Güncelleme: 14.08.2018 16:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37