banner55

Bayrak, Şekerpınarlılar'la buluştu

Bayrak, Şekerpınarlılar'la buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Mart 2019 Pazartesi 21:44
Bayrak, Şekerpınarlılar'la buluştu
 
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, Çayırovalılarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Adayı Bayrak son olarak Şekerpınarlı vatandaşlarla bir araya gelerek bölge halkının sorunlarını dinleyip, projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyesi Adaylarının da katılımıyla Şekerpınar Yeşil Vadi Restaurant’ta gerçekleşen programa özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Programın ev sahibi olan ve açılış konuşmasını gerçekleştiren Şekerpınarlı meclis üyesi adayları Başkan Adayı Bayrak’a teşekkür ederek, "Özellikle biz gençlerle siyaset arenasında yer veren Başkanımız Sayın İlhami Bayrak’a bizlere güvendikleri ve bu şansı verdiği için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizde yaşadığımız sorun ve sıkıntıların İlhami Bayrak ile çözüme kavuşacağına olan inancımız tamdır" dediler.

UZUNAL: PROJELERİMİZ VE VİZYONUMUZ İLE KARŞINIZDAYIZ

Meclis Üyesi Adaylarının konuşmasının ardından söz alan İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ise tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Bizler İYİ Partililer olarak siz kıymetli vatandaşlarımıza adil, dürüst ve şeffaf bir yönetim sunacağına canı gönülden inandığımız, ilçemizin evladı Sayın İlhami Bayrak’ı aday olarak karşınıza çıkardık. Bu süreçte gerek projeleri gerekse vizyonuyla ilçemizi hak ettiği noktalara taşıyacak olan kadromuz ile birlikte sizlerin karşısındayız ve desteklerinize talibiz” dedi.

ADİL, ŞEFFAF VE VİCDAN SAHİBİ BİR YÖNETİM

İlçe Başkanının ardından söz alan Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak ise tüm Şekerpınarlı vatandaşlara yoğun ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederek, "Bugün burada sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Şekerpınarın ötelenen, göz ardı edilen sorun ve sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların çözüme kavuşması adına bugün karşınızdayız. 
Sizlere siyasi manada süslü laflar edenlerden olmak istemem, sizlerin sorunlarını yine sizlerin ağzından dinleyip nasıl çözüme kavuşacağını anlatmayı tercih ederim. Onlarca özel projemiz var hepsini sizlerle paylaşacağız ama tüm bu projelerin dışında adil, şeffaf ve vicdan sahibi bir yönetim anlayışını sizlerle buluşturmak istiyorum” dedi.

BİZ HALKIMIZIN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYOR VE DİNLİYORUZ

Çayırova’da herkesi ortak bir paydada buluşturmak adına yola çıktıklarını belirten İlhami Bayrak, "Bizim ortak değerlerimiz elbette çok fazla ama hepimizin ortak paydası hiç şüphesiz evimiz olan Çayırovamızdır. İlçemizde yaşayan insanlar yerel yönetimlerin çalışmalarından bihaber, yapılacak olan projelerin kaçından haberimiz var? 

Çayırovayı yönetenler bugüne kadar Çayırovalılara hiç bir şey sormadı, hiçbir konuda fikirlerini önemsemedi. Biz ilçemizi halkımızla birlikte yönetmeye talibiz. Bugün buradayız ama seçildikten sonrada burada olacağız. Her ay mahallelerimizde halkımız ile bir araya gelip çalışmalarımızı anlatacağız ve halkımızın fikirlerini alacağız" şeklinde konuştu.

YETKİ VERDİĞİNİZDE BÖYLE SORUNLARINIZ OLMAYACAK

Şekerpınarlı vatandaşların sorularını da cevaplayan Başkan Adayı Bayrak özellikle imar ve şuyulandırma hususlarında gelen sorular üzerine, "Sizleri çok iyi anlıyorum, halkımızın bizlere daha önce verdiği denetleme görevimiz sırasında bu tarz sıkıntılarla çok mücadele ettim. Bize yetki verdiğinizde bu konuyla ilgili teknik birimlerde görevli arkadaşlarımız belediyede ki klimalı odalarında oturmayacak, sahada olacak ve sizlerin sorularını cevaplayacak. Yetki verdiğiniz takdirde özellikle imar hususlarında ilçemizin her noktasında yaşanan bu tarz sorunlarını bir daha görmeyeceksiniz. Halkın içinde yer almadığı hiçbir projenin altında imzamız olmadı bugünden sonrada olmaz" dedi. 

Başkan Adayı Bayrak vatandaşların sorularını cevapladıktan sonra ise ikramlar eşliğinde sohbet ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.
Son Güncelleme: 12.03.2019 21:39
Anahtar Kelimeler:
Bayrak
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37