Bayrak'dan, Ovacık belediye başkanına övgü

Bayrak'dan, Ovacık belediye başkanına övgü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Şubat 2019 Pazar 16:45
Bayrak'dan, Ovacık belediye başkanına övgü

 

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı İlhami Bayrak'dan düzenlediği basın toplantısında partililer ve vatandaşların önünde Tunceli'nin Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'na övgü geldi.

Ovacık belediye başkanının şeffaflığını öven Bayrak şunları söyledi:

Kamu kaynaklarını kendi malımızdan daha aziz bileceğiz. Yapılan her işin kuruş kuruş hesabının verilebildiği bir yapı oluşturacağız. Geçmiş dönemlerde insanlarbugün iktidarda bulunanlardan şeffaf, açık bir beklerken, bugün maalesef bu yapı Ovacık’da ortaya çıkmış bir belediye başkanının icraatlarını övmek zorunda kalmıştır. Neden? Bu insan halkına hizmet ederken kuruşu kuruşuna yaptığı harcamaları halkın görebildiği, ulaşabildiği, bütün imkanlarıyla şeffaf ve adil bir şekilde ortaya koyabiliyor. 

Bugün yaşadığımız ilçede siz Çayırova’nın trilyonlar üzerindeki kaynaklarının nasıl harcandığını, encümen vasıtasıyla hayata geçirilen bu uygulamaları görme imkanınınz var mı? Yasa gereği açık, ilan edilmesi gereken bu meseleleri sorun bakalım 5 yılda kaç yüz tane encümen kararı alınmış, Çayırovalıların kaç tanesinden haberi var, haberdar olmak isterse ulaşması mümkün mü? 
Son Güncelleme: 04.02.2019 14:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37