Belediye Başkanı Toltar’dan Şükür kurbanı

Belediyenin önünde kestiler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Temmuz 2016 Cuma 16:50
Belediye Başkanı Toltar’dan Şükür kurbanı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminin püskürtülmesi nedeniyle belediye önündeki alanda şükür kurbanı kestirdi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepkiler devam ederken, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar bir boğayı şükür kurbanı olarak kestirdi.

Dilovası Belediyesi hizmet binası önünde yapılan programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Deniz Barış Keser, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, belediye başkan yardımcıları birim müdürleri katıldı. 

Belediye Başkanı Ali Toltar, "15 Temmuz akşamı girişilen hain darbe girişiminde şehit olan vatan evlatlarına burada bir kez daha rahmet diliyorum. Bu vatan evlatları  Tankın karşısına, helikopterin karşısında durdu. Allah bu millete bu tür zulümler yaşatmasın. Ülkesini koruması için emanet edilen silahla hedef gözetmemeksizin insanlarımız şehit edildi. 

Bu musibetten ülkemizi koruduğu için Yüce Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Bugün yaşadığımız kötü olayların bir daha yaşanmaması adına kurban keselim istedik. Allah kurbanlarımızı kabul etsin" dedi. 
Son Güncelleme: 23.07.2016 01:36
Anahtar Kelimeler:
TekirdağGöçmenDüzensiz
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37