Beylikbağı'nda, Büyükgöz'e sevgi seli

Beylikbağı'nda, Büyükgöz'e sevgi seli

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Mart 2019 Salı 11:27
 Beylikbağı'nda, Büyükgöz'e sevgi seli

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar Büyükgöz'e yoğun ilgi gösterdi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi’nde esnaf ve STK'lara misafir oldu. Beylikbağı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Büyükgöz, "Tapu meselesini biz çözeceğiz. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Cumhur İttifakı yapar" dedi.

TAPU DİYE BİR SORUN KALMAYACAK

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Büyükgöz, "Beni tanıyanlar bilir. Bugüne kadar yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim. Şunu net bir şekilde ifade ediyorum. Gebze'de tapu ve imar diye bir sorun kalmayacak. Tapu bekleyen hemşerilerimizle ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde müjdeyi vereceğiz. Bizim sizlerle gönülümüz bir, yolumuz bir. Bu sorunu çözerse AK Parti çözer, çözerse Cumhur İttifakı'nın temsilcileri çözer" ifadelerini kullandı.

KAPIM HER ZAMAN AÇIK OLACAK

2004-2009 yılları arasında İbrahim Pehlivan'ın belediye başkanlığı döneminde kendisinin Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını hatırlatan Büyükgöz, "Biz o gün göreve geldiğimizde ilk hizmet hareketini Beylikbağı bölgesinden başlatmıştık. Görev süremiz boyunca kapımız bir gün dahi kapanmadı. Allah'ın izni, sizlerin desteğiyle 1 Nisan sabahı 'Nerede kalmıştık' diyerek yeniden çalışmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 05.03.2019 20:24
Anahtar Kelimeler:
Beylikbağında
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37