banner55

Bıyık, Ak Partili başkanları ağırladı

Bıyık, Ak Partili başkanları ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Mayıs 2019 Cumartesi 13:48
 Bıyık, Ak Partili başkanları ağırladı

 

Ak Parti Kocaeli İlçe Başkanları, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek seçimlerde elde edilen başarıdan dolayı tebrik edip, görevinde başarılar dilediler.

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve beraberindeki ilçe başkanları, önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de Kocaeli’nin her noktasına Ak kadrolarla önemli hizmetler yapılacağına olan inançlarını dile getirerek Başka Bıyık’a yeni dönemde başarılar dilediler.

TEŞKİLATLARIMIZLA KAZANDIK
 
Nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür eden Başkan Bıyık ise, "Başta büyükşehir seçimleri olmak üzere, ilçelerde kazanılan başarıda milletvekillerinden, il yönetimine, ilçe yönetiminden, kadın kollarına, gençlik kollarından mahalle yönetimlerine kadar tüm teşkilat mensuplarımızın önemli rolü olmuştur. 

Ben seçim süreci boyunca yanımızda olan, gece gündüz demeden çalışmalarımıza katılarak bizlere katkı sunan ve bu başarıda emeği geçen tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum, Şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek için teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Son Güncelleme: 11.05.2019 13:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37