Bıyık: Darıca'yı ortak akılla yöneteceğiz

Bıyık: Darıca'yı ortak akılla yöneteceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Şubat 2019 Pazar 15:09
 Bıyık: Darıca'yı ortak akılla yöneteceğiz
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Karabüklüler Derneği’ne konuk oldu. Hemşerileri tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Bıyık, derneklerin her zaman yanlarında olacağını söyledi. 

Bıyık’ın belediye başkan adayı olması nedeniyle duydukları mutluluğu dile getiren Karabüklüler ise tam destek sözü verdiler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Karabüklüler Derneği’ne misafir oldu. Karabüklüler Dernek Başkanı Arif Yenigökgöz, hemşerileri olan Bıyık’ın Darıca Belediye Başkan Adayı olmasına çok sevindiklerini belirtti ve Karabüklüler olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi. Dernek Başkanı Yenigökgöz, Şeker ve Bıyık’a atkı hediye ederken bir de sürpriz yaparak Bıyık’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’la olanfotoğraflı  çerçevesini verdi.

BIYIK: DARICA’YI HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
AK Parti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Karabüklülere verdikleri destek için teşekkür ederek "Hemşeriniz olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Burası bizim evimiz gibi. Bizi her zaman evimizde hissettirdiniz. Size layık olmaya çalışacağım. Darıca’yı ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte ortak akılla yöneteceğiz. 

Bildiğiniz gibi ben aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın ortak adayıyım. MHP teşkilatlarıyla da sürekli istişare halindeyiz. Dün olduğu gibi belediye başkanı olduktan sonra da içinizde olacağım. Kapım herkese açık olacak. Belediyede bir kardeşiniz, arkadaşınız olduğunu her zaman hissedeceksiniz" diye konuştu.

ŞEKER: PIRLANTA GİBİ ADAYINIZ VAR
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de Karabüklülerin Bıyık’a gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sadece hemşerileri olarak siz değil Darıca’da yaşayan herkes çok şanslı. Pırlanta gibi bir adayınız var. Muzaffer Bıyık, 9 yıl ilçe başkanlığı yaptı. Çok başarılı ve çalışkan bir ilçe başkanıydı. Ben inanıyorum ki aynı şekilde belediye başkanlığında da çok başarılı ve çalışkan olacak. 
Darıca’nın her sokağını karış karış biliyor. Darıca’da alacağı hizmet bayrağını daha yukarı taşıyacaktır. Tecrübesiyle Darıca’ya çok güzel hizmetleri olacak. Muzaffer Bıyık, ilçe başkanlığında hem teşkilatlarıyla hem de milletvekilleriyle çok uyumlu çalıştı. Belediye başkanlığı yaparken de aynı uyumu göstereceğine inanıyorum. Her zaman halkın içinde oldu ve olmaya da devam edecek" dedi.
Son Güncelleme: 17.02.2019 22:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37