Bıyık: Projelerimizin merkezinde gençler olacak

Bıyık: Projelerimizin merkezinde gençler olacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ocak 2019 Pazar 14:09
 Bıyık: Projelerimizin merkezinde gençler olacak
Cumhur İttifakı’nın AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık,  gençlerle buluşmalarını sürdürüyor. 

Kazım Karabekir Mahallesi’nde Erzurumlu gençlerle çay sohbetinde bir araya gelen Bıyık, gençlere her zaman önem vereceklerini ve projelerin merkezinde gençler olacağını ifade etti.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Kazım Karabekir Mahallesi’nde Erzurumlu gençlerle çay sohbetinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin fikirlerine her zaman önem vereceğini ifade eden Bıyık, şöyle konuştu: 

AK Parti gençlerin fikirlerine her zaman değer vermiştir. Biz de aynı şekilde Darıca’da yaşayan gençlerimizin düşüncelerini önemsiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’la birlikte hayata geçireceğimiz projelerin merkezinde gençler olacak. Gençler bizim geleceğimiz ve biz gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirebilmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz.

GENÇLERE YÖNELİK PROJELER

Mahallelerimizde gençlik merkezleri inşa ederek, spor ve çok amaçlı salonlar yaparak gençlerimizin her türlü ihtiyacına cevap vereceğiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemize devredilen askeri alanda büyükşehir ile birlikte çok güzel bir gençlik kampı projesini hayata geçireceğiz. 

Bu konuda siz gençlerin de fikir ve görüşlerini dinleyeceğiz. Gençlerin beklentilerini karşılamak için istişare içinde olacağız. Gençlerin bakış açılarına ihtiyacımız var. Gençlerin vizyonuna ihtiyacımız var. Bu nedenle gençlerin her zaman yanında olacağız. 

Gençlerin taleplerini de dinleyen Bıyık, gelen soruları da yanıtladı.

Son Güncelleme: 27.01.2019 14:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37