Bıyık, Sosyal Medya Mitingi'ne katıldı

Bıyık, Sosyal Medya Mitingi'ne katıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Şubat 2019 Salı 19:20
 Bıyık, Sosyal Medya Mitingi'ne katıldı


AK Parti
Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca Gençlik Kolları tarafından organize edilen sosyal medya mitingine katıldı ve binlerce Darıcalıyla canlı yayında buluştu. Darıcalıların sorularını yanıtlayan Bıyık, canlı yayında gerçekleşen mitingde projelerini de anlattı.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, canlı yayınlanan sosyal medya mitinginde binlerce Darıcalı vatandaşla buluştu. AK Parti Darıca Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen mitingi 10 binin üzerinde kişi canlı olarak izledi. Darıcalıların canlı yayında sorular sorduğu miting yaklaşık 35 bin etkileşim ile de büyük bir başarı sağladı.

GENÇLERİ HER ZAMAN ÖNEMSEYECEĞİZ

Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği sosyal mitinge katılım oldukça yoğun olurken Bıyık da gençlerin ilgisine teşekkür etti. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın da sürpriz yaparak telefonla bağlandığı mitingde AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gençlere yönelik projeleri anlattı. 

Gençleri her zaman önemsediğini ve belediye başkanı olduktan sonra da önceliklerinin gençler olacağını ifade eden Bıyık, "Gençler bizim yarınlarımız. İyi yetişen gençlik ülkemizi daha ileriye taşıyabilir. Bunun farkındayız ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceğiz. Darıca’da spor salonları inşa ederek gençlerimizin sporun her dalıyla ücretsiz olarak faydalanmasını sağlayacağız. Gençlerimizin kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmeleri için kültür sanattan spora kadar birçok alanda projeler geliştiriyoruz" dedi.

GENÇLERİN İŞ BULMASINA YARDIMCI OLACAĞIZ

Gençlerden gelen istihdama yönelik projelere de cevap veren Bıyık, "İstihdama yönelik üzerinde çalıştığımız projelerimiz var. Belediyemiz bünyesinde uzman ekiplerimizle İstihdam Masası kuracağız. İŞKUR ve bölgemizdeki Organize Sanayi Bölgeleri ile işbirliği yaparak istihdama katkı sunmak ve gençlerimizi iş sahibi yapmak istiyoruz. 

Darıca’da işsizliği en aza indirebilmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Nenehatun Mahallemizde bulunan amatör sporcuların kullandığı sahayı da yeniden inşa ederek Darıca’ya yakışan modern bir spor köyü kuracağız. Gençlerimizin daha iyi ortamda spor yapmalarını istiyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 13.02.2019 00:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37