banner55

Bıyık'tan, Bayramoğlu'na Aquapark müjdesi

Bıyık'tan, Bayramoğlu'na Aquapark müjdesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Şubat 2019 Çarşamba 14:26
 Bıyık'tan, Bayramoğlu'na Aquapark müjdesi

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Bayramoğlu’nda ev toplantısına katılarak mahalle sakinleriyle çay sohbetinde projelerini anlattı. Bayramoğlu’nun cazibesini arttıracak projeler hazırladıklarını ifade eden Bıyık, Bayramoğlu’na dev Aquapark müjdesi verdi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Bıyık, Bayramoğlu Mahallesi’nde Bölme ailesinin evine konuk olarak mahalle sakinleriyle çay sohbeti yaptı. 

Bayramoğlu’nun marka değerini arttıracağını ifade eden Bıyık, "Bayramoğlu bizim en önemli markalarımızdan biri. Eskiden Darıca çok bilinmezken herkes Bayramoğlu’nu biliyordu. Biz Bayramoğlu’nun marka değerini yükseltmek istiyoruz. Bayramoğlu bizim göz bebeğimiz. Sahillerimiz artık temizlenmeye başladı. Yapacağımız projelerle de Bayramoğlu’nu cazibe merkezi haline getireceğiz.

BAYRAMOĞLU'NUN MARKA DEĞERİNİ ARTIRACAĞIZ

Bayramoğu’nu çekim merkezi haline getirirken insanları buraya getirmemiz gerekiyor. Bunun için de projeler hazırladık. Tuzla-Bayramoğlu bağlantı yoluyla Bayramoğlu tercih edilen bir yer olacak. Büyükşehir Belediyemiz yap işlet devret modeliyle Balyanoz Koyu’na Marina yapacak. Darıca Belediyesi olarak biz de Balyanoz Koyu sahil düzenlemesini tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. 

Biz Bayramoğlu’na marka proje planlıyoruz. Eski Palmiye havuzunun olduğu yerde belediyenin yeri var. Orada Dev Aquapark projesini yap işlet devret yöntemiyle yapacağız. İstanbul Anadolu Yakasından Adapazarı’na kadar böyle büyük bir aquapark yok. Biz Bayramoğlu’na yapacağımız aquapark ie yılda 500 binden fazla insanın Bayramoğlu’na gelmesini istiyoruz. Böylece halkımız ve esnafımıza da katkı sunacağız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.02.2019 00:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37