Bıyık'tan Farabi Hastane durağına cep müjdesi

Bıyık'tan Farabi Hastane durağına cep müjdesi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Mart 2019 Perşembe 14:47
 Bıyık'tan Farabi Hastane durağına cep müjdesi


Cumhur İttifakı
ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yaşanan trafik sorununa çözüm olması için yapılan halk otobüslerinin durak olarak kullanacağı cep çalışmasını inceleyerek yakında çalışmanın biteceğini müjdeledi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan cep durağı çalışmasını inceledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kısa bir süre önce Minibüsçüler ve Halk Otobüsleri Kooperatifini ziyaret eden Bıyık, minibüsçülerden gelen talepleri not almıştı. 

Minibüsçüler, Farabi Hastanesi önünde yaşanan trafik sorununun çözümü için hastane durağına cep yapılması talebinde bulunmuştu. Bıyık da hemen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’yla görüşerek sorunu iletti. Karaosmanoğlu’nun da talimatıyla Darıcalıların hastane durağından daha iyi şartlarda faydalanabilmesi için cep çalışması başlatıldı. Kısa sürede kazı çalışmaları tamamlanırken taş duvar örme işlemi de başladı.

BIYIK'TAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Önceki gün hastane önünde yapılan çalışmaları inceleyen Cumhur İttifakı ve AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Cep çalışmasının kısa sürede hizmete gireceğinin müjdesini veren Bıyık, "Çözüm odaklı bir belediyecilik uygulayacağız. Halkımızın sorunları bizim sorunumuz olacak ve çözmek için çalışacağız. Hastane önünde yapılan cep çalışmasıyla duraklara yeni bir düzenleme getiriliyor. Halk otobüsleri hastane içinde yer alacak cep şeklindeki durağa girerek yolcu indirip alabilecek. 

Böylece hastane yolunda trafik sorununu da çözüme kavuşturacağız. Seçimlerden sonra çalışmanın tamamlanmasının ardından taksi durağını da hastane içinde yapacağımız alana taşıyacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na katkısı için teşekkür ediyorum. Darıca ve Büyükşehir işbirliği ile önümüzdeki dönemde ilçemize çok güzel ve önemli hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 28.03.2019 14:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37