Bıyık'tan teşkilatlara teşekkür ziyareti

Bıyık'tan teşkilatlara teşekkür ziyareti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
31 Ocak 2019 Perşembe 14:26
 Bıyık'tan teşkilatlara teşekkür ziyareti

AK Parti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, mahalle teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulunarak "Mahallelerimize ve teşkilatlarımıza güveniyorum. 9 yıl sizlerle ilçe başkanı olarak birlikte omuz omuza çalıştık. Belediye başkanı seçildikten sonra yine teşkilatlardan kopmayacağız" dedi.

AK Parti Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir yandan yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da mahalle teşkilatlarına teşekkür ziyareti gerçekleştiriyor. Önceki akşam AK Parti Camii, Osmangazi ve Nenehatun Mahalle Teşkilatlarının haftalık yönetim toplantısına katılan Bıyık, partililerle seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve SKM Başkanı Feramuz Sağlam’ın da katıldığı ziyaretlerde Bıyık, partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

ACAY: EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, teşkilatlarla el ele vererek Muzaffer Bıyık’ı başkan yapacaklarını ifade ederek "Cumhurbaşkanımız biz teşkilatlara güvendiğini içimizden biri olan ve 9 yıl ilçe başkanlığımızı yapan Muzaffer Bıyık’ı belediye başkan adayı olarak açıklayarak gösterdi. Bize düşen de Cumhurbaşkanımıza karşı mahcup olmamaktır. Muzaffer Bıyık, bu teşkilatların bir evladı. 

İçimizden biri olarak belediye başkan adayı olması hepimizi mutlu etti. Hep birlikte 31 Mart’a kadar her türlü fedakarlığı yaparak gece gündüz çalışacağız. Bir tarafta Cumhur İttifakı var diğer tarafta ise zillet ittifakı var. Cumhur İttifakı bir beka ittifakıdır. Bu seçim memleket meselesidir. Elele gönül gönüle vererek seçimlerde başarılı olacağız ve Muzaffer Bıyık’ı belediye başkanı yapacağız” dedi.

BIYIK: KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİM

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da yaptığı konuşmada teşkilatlara destekleri için teşekkür ederek şöyle konuştu: 

9 yıl sizlerle birlikte omuz omuza çalıştık. Mahalle teşkilatları partimizin en fedakar ve güçlü birimlerinin başında geliyor. Yıllardır sizlerle birlikte yol yürümekten dolayı çok mutluyum. Belediye başkanı seçildikten sonra yine teşkilatlarla iç içe olacağım. 

Bugüne kadar mevki makam peşinde koşmadım. Koltuk sevdalısı olmadım. Bizim derdimiz hep davamızın başarısı oldu. 31 Mart'ta da en büyük amacımız AK Parti’nin seçimden güçlü çıkması ve bu davanın güçlenerek yoluna devam etmesidir. Bunun için de vatandaşımızın gönlüne girmeliyiz. Gönül belediyeciliğini en güzel şekliyle hayata geçireceğiz. 

Teşkilatlar AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık'a çiçek vererek sevgi gösterisinde bulunurken ziyaretler aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Son Güncelleme: 01.02.2019 13:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37