Burcu Çetinkaya Eskihisar'ın sorunlarını dinledi

Burcu Çetinkaya Eskihisar'ın sorunlarını dinledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Ocak 2019 Perşembe 20:43
 Burcu Çetinkaya Eskihisar'ın sorunlarını dinledi
Çalışmalarına yoğun tempoyla devam eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze Eskihisar Mahallesi’nde esnaf ve kahvehane ziyaretlerini sürdürdü. 

Yoğun mesaisine devam eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, ziyaretine Gebze Eskihisar Mahallesi’nde devam etti. Çetinkaya’ya mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi gösterilen ziyarette, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, SKM Başkanı Nalan Helvacı, Kadın Kolları başkanı Mine Kayser Güler, Meclis üyesi adayları Orhan Kayha, Hüseyin Sarıçınar ve çok sayıda partili eşlik etti. 
 
SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Eskihisar’ın sorunlarını anlatan vatandaşları tek tek dinleyen Çetinkaya, “Eskihisar sahili, tarihi kalesi, müzesi ve yeşilliği ile birçok güzelliği içinde barındıran bir mahalle. Fakat güzelliğiyle beraber birçok sorunu da içinde barındırıyor. Bu sorunlarını sizlerin desteğiyle beraber omuzlayarak ortadan kaldırmak için bizlerde çok çalışacağız” dedi.
GÜZEL PROJELER HAZIRLADIK

Sorunların çözümü için ciddi proje hazırladıklarını söyleyen Çetinkaya sözlerine şöyle devam etti: 

Gebze’nin sorunlarını ve sıkıntılarını tespit ettik. Profesyonel bir ekiple sorunları çözmek için projeler hazırladık. Projelerimiz arasında Eskihisar sahil yolu çalışması, Osman Hamdi Bey Evi ve Müzesi’nin restorasyon çalışması, feribot yolunun düzenlenmesi ve belirlediğimiz yerlerde Eskihisar’ı daha güzel kılmak adına peyzaj çalışmalarını gerçekleştireceğiz. 

Gebze Eskihisar Kalesi’nin ise restorasyonunu sağlayarak tekrar faaliyete geçmesini ve halka açılmasını planlıyoruz. Vatandaşlar tarihi mekanda tekrar bir araya gelsin sosyalleşsin ve güzel vakit geçirsin istiyoruz. Bizler her zaman sizlerin görüş ve önerilerini alarak hareket edeceğiz.
Son Güncelleme: 11.01.2019 12:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37