Burcu Çetinkaya'ya personelden büyük ilgi

Burcu Çetinkaya'ya personelden büyük ilgi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Şubat 2019 Pazartesi 21:00
 Burcu Çetinkaya'ya personelden büyük ilgi
 
Seçim Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Gebze Belediyesini ziyaret etti.
 
İlk önce Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret eden Çetinkaya, Gebze ve Yerel seçimler üzerine sohbet ettiler. Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve Partililerin de katıldığı ziyarette Adnan Köşker ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve huzurlu bir seçim dönemi olması dileğinde bulundu.
 
ÇETİNKAYA'DAN TEŞEKKÜR
 
Burcu Çetinkaya Köşker’e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Burcu Çetinkaya daha sonra Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve Başkan Danışmanı Şakir Bitmez’i makamlarında ziyaret etti. Ayran ve Bitmez Çetinkaya’ya seçim sürecinde başarılar diledi.
 
Gebze Belediyesi personeli tarafından çok büyük bir ilgi ile karşılanan Çetinkaya, daha sonra Birim Müdürleri ve Belediye Çalışanları ile tek tek tokalaşarak hal hatırlarını sordu. Kendisine gösterilen büyük ilgi ve sıcak karşılama ile çok mutlu olan Çetinkaya, buz gibi bir hava esen seçim çalışmalarına sıcaklık ve temiz siyaset mesajı verdi.
Son Güncelleme: 11.02.2019 21:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37