Büyükgöz, Ağrılılar ve Bitlisliler'e konuk oldu

Büyükgöz, Ağrılılar ve Bitlisliler'e konuk oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Mart 2019 Çarşamba 11:47
 Büyükgöz, Ağrılılar ve Bitlisliler'e konuk oldu
Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi’nde Ağrılılar ve Bitlisliler Derneği’ne konuk oldu. Büyükgöz, “Tapu sorunu çözüldü. Artık tapular veriliyor” dedi, ulaşım noktasında da önemli projelerin hayata geçeceğini müjdeledi

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz Gebze’de vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Seçime günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükgöz, Beylikbağı Mahallesi’nde bulunan Ağrılılar Derneği ve Bitlisliler Derneği’ni ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarında yoğun ilgiyle karşılanan Büyükgöz, “Gebze’nin her mahallesinin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu ihtiyaç ve talepleri gidermek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

İMARLA İLGİLİ SORUN KALMAYACAK

Açıklamasında şu ifadelere yer veren Büyükgöz, “Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi başta olmak üzere yaşanan tapu problemi çözüme kavuştu. Burada bu sorunu yaşayan vatandaşlarımız başvurularını yaparak, süreçleri tamamladıktan sonra tapularını alıyor. Gebze’nin köylerinde ve kentimizin farklı bölgelerinde imarla ilgili bazı sıkıntılar var. 33 yıllık belediyecilik tecrübemizle bu sorunlarında üstüne giderek Gebze’de imar sorunu kalmayacak şekilde çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ ULAŞIM

Gebze’de ulaşımla ilgili acil müdahale edileceğini söyleyen Büyükgöz, “Kentimizin ulaşımını baştan ele alacağız. Hazırlayacağımız ulaşım master planı ile Gebze trafiğini akışkan hale getirmek için çalışacağız. Toplu taşıma araçlarında uygulanacak akıllı ulaşım sistemiyle vatandaşlarımız daha rahat ve kolay ulaşım sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.03.2019 00:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37