Büyükgöz, Akın'dan oyunu istedi

Büyükgöz, Akın'dan oyunu istedi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Şubat 2019 Cumartesi 11:42
 Büyükgöz, Akın'dan oyunu istedi

 

1989-1994 yılları arasında SHP Gebze Belediye Başkanı olarak görev yapmış Mehmet Emin Akın, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz'e başarılar diledi.

AK Parti Gebze Belediyesi Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, bugün özel bir misafiri ağırladı. 1989-1994 yılları arasında SHP Gebze belediye başkanı olarak Gebze'ye hizmet etmiş Mehmet Emin Akın, AK Parti Gebze İlçe Binası'nda Büyükgöz ve İlçe Başkanı İrfan Ayar'la bir araya geldi. 

BAŞARILAR DİLEDİ

Bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiğini ifade ederek söze başlayan Akın, "Zinnur Büyükgöz'e hayırlı olsun dileklerimi sunuyor ve başarılar diliyorum. Dilerim Gebze ve bütün Türkiye'de siyaset yenilensin ve temiz bir ortamda yapılsın. Artık eski çamur atma işleri sona ersin ve herkes halka kendisini anlatsın. 

Sizlerin de temiz siyaset konusuna özen gösterdiğinizi biliyorum. Vatandaşlarımız da kime eğilim gösterirse ve ilçemiz için en iyi kimse o Gebze'yi yönetsin. Bu ülke hepimizin, başka gidecek bir yerimiz yok. Yarına mutlu bir ülke bırakalım" dedi.

BÜYÜKGÖZ, AKIN'IN OYUNU İSTEDİ

Ziyarette açıklamalarda bulunan Büyükgöz ise, "Rakibimiz üzerinden değil, kendi duygu ve düşüncelerimizle siyaset yapmak en doğrusu. Vatandaşlarımız bizleri değerlendirip, karar veriyor. Eskilerin tabiriyle ucuz siyasetle uğraşmak niyetinde olmadık, olmayacağız. Bu dönemde düşünen karar veren, proje üreten ve hayata geçiren hizmet anlayışında olacağız ve bunun dışına da çıkmayacağız. 

Sonuçta biz Gebze'de yaşayan tüm vatandaşların oyuna talibiz ve kazanmamız halinde Gebze'nin yöneticiliğini üstleneceğiz. Bu noktada sizin de oyunuza talibiz. Bizler proje insanıyız, gönül belediyeciliği anlayışıyla tüm kalplere dokunacağız. Gebze'nin geleceği için ortak akılla hareket edeceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 02.02.2019 14:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37