Büyükgöz: Bu iş tamam inşallah

Büyükgöz: Bu iş tamam inşallah

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Mart 2019 Salı 14:48
Büyükgöz: Bu iş tamam inşallah

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, üç mahalleyi sokak sokak ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Büyükgöz, "Gebzeliler 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'na güçlü bir destek verecek. Bu iş tamam inşallah" dedi

Seçim Kordinasyon Merkezi kapsamında çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Adem Yavuz, Cumhuriyet ve Mimar Sinan Mahallerinde düzenlenen sokak yürüyüşlerinde vatandaşlarla buluştu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte bir günde üç mahalleyi sokak sokak ziyaret eden Büyükgöz, vatandaşlara karanfil dağıtarak 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde destek istedi.

YÜZÜNÜZÜ YERE DÜŞÜRMEYECEĞİZ

Ziyaret ettiği sokaklarda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Büyükgöz, "Seçimlere artık sayılı günler kaldı. İnanıyorum ki, Gebzeli hemşerilerimiz yine sağduyu ile sandık başına gidecek ve Cumhur İttifakı'na güçlü bir destek verecektir. Bizlerde 1 Nisan'dan itibaren çalışmaya başlayarak, projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Bize oy veren hemşerilerimizin yüzünü yere düşürmeyeceğiz. Bize iletilen her konuyu dikkatle inceleyecek, sorunların çözümü için çalışacağız" dedi.
BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Gebze'yi ortak akılla yöneceğini söyleyen Büyükgöz, "Biz Gebze'yi yönetirken kimseyi ayırmayacağız. Hizmetlerimizi hayata geçirirken o hizmeti kullanacak olan sizlerin fikirlerini alarak, katılımcı belediyecilik modelini ortaya koymuş olacağız. Ben değil, biz yapacağız. Biz birlikte başaracağız ve herkesin yaşamaktan gurur duyduğu bir Gebze hedefine birlikte ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.03.2019 14:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37