Büyükgöz: Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacağız

Büyükgöz: Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Şubat 2019 Pazartesi 18:44
 Büyükgöz: Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacağız
Mahalle statüsüne geçen köylere konuk olan Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacak projelere imza atacağız" dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İlçe Başkanı İrfan Ayar ve parti yöneticileri ile birlikte Elbizli, Duraklı, Hatipler, Tepemanayır, Ahatlı, Kargalı ve Yağcılar mahallelerine konuk oldu. Büyükşehir yasası ile birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylere konuk olan Büyükgöz, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi.

BÜYÜKGÖZ BELEDİYECİLİK İŞİNİN EHLİ

Vatandaşlarla görüşen AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Gebze'de Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olan belediyecilik işinin ehli Zinnur Büyükgöz, Cumhurbaşkanımızın onayı ile aday gösterildi. 33 yıldır Türkiye'nin hemen hemen her vilayetinde projelere imza atan, belediyecilik işini bilen bir kardeşimiz. Sizler her zaman bizlerin yanında oldunuz. Bugün de Zinnur kardeşimizi sizlere emanet ediyorum. İnanıyorum ki sizlerin desteğiyle 31 Mart akşamı kazanan Cumhur İttifakı olacak, kazanan Gebze olacak" dedi.

İMAR SORUNU DİYE BİR SORUN KALMAYACAK

Konuşmasında şu sözlere yer veren Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Gebze'nin farklı bölgelerinde tapu problemi var. Bazı bölgelerinde de imar problemleri var. Ben 33 yıldır Türkiye'nin birçok bölgesinde yüz binden fazla insanın tapu problemini çözen, imar planlamaları ile ilgili birçok çalışmaya imza atan bir kardeşiniz olarak bu sorunu çözeceğimin sözünü sizlere veriyorum. Benim dönemimde Gebze'de tapu ve imar ile ilgili sorunların hepsi çözülecek ve böyle bir sorun kalmayacak" ifadelerini kullandı.

TARIMSAL KALKINMAYI SAĞLAYACAĞIZ

Büyükşehir belediyesi ile birlikte hayata geçirilecek projeyi anlatan Büyükgöz, "Bizler Gebze'de tarımsal kalkınmayı sağlayacak hamleler yapacağız. Büyükşehir belediyemiz ile birlikte tarihte saray sebzelerini yetiştiren Gebze'de tarım ve hayvancılığı canlandıracak projeler hayata geçireceğiz. 

Doğal pazar projesiyle tüketici ile üreticiyi bir araya getireceğiz. Gebze'nin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu ihtiyaçları gidermek için Büyükşehir Belediye başkan adayımız Tahir Büyükakın ve merkezi hükümetimiz ile birlikte uyum içerisinde çalışacak ve çocuklarımıza daha güzel bir Gebze bırakmak için çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2019 00:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37