Büyükgöz: Gebze'nin geleceğini doğru planlayacağız

Büyükgöz: Gebze'nin geleceğini doğru planlayacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Şubat 2019 Perşembe 14:43
 Büyükgöz: Gebze'nin geleceğini doğru planlayacağız

Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükgöz, "Hayata geçireceğimiz projelerle Gebze'yi inşa ve ihya edeceğiz" dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'yi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Büyükgöz, "Doğru planlamayla, doğru zamanda, doğru projeler hayata geçireceğiz. Gebze'nin geleceğini planlayacağız" dedi.

NESLİ İHMAL ETMEYECEĞİZ

Açıklamalarında şu sözlere yer veren Büyükgöz, "Bir şehri imar ederken, o şehirdeki nesli ihya etmeyi unutsanır, gün gelir ihmal ettiğiniz o nesil, imar ettiğiniz o şehri talan eder. Biz Gebze'yi imar ederken, nesli ihya etmeyi unutmayacağız. Geleceğimiz olan gençlerimize öncelik veriyoruz. Onlar bizim için değerli. Onların vakit geçirebileceği alanlar yapacağız. Şehri planlarken sosyal ve kültürel bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız" dedi.

BELEDİYECİLİK AK PARTİ'NİN İŞİ

Gebze'yi 2023 vizyonuna hazırlayacaklarını söyleyen Büyükgöz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi belediyecilik AK Parti'nin işi. AK Parti döneminde Gebze'ye ve AK Parti belediyeciliğinin olduğu her noktaya büyük yatırımlar yapıldı. Gün geçtikçe şehrin yeni ihtiyaçları ortaya çıkar. Biz bu ihtiyaçları biliyoruz. Bu ihtiyaçları karşılayacak parti yine AK Parti'dir. Yaparsa yine AK Parti yapar" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 07.02.2019 21:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37