Büyükgöz: Gebze'nin trafik sorununu çözeceğiz

Büyükgöz: Gebze'nin trafik sorununu çözeceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Ocak 2019 Salı 13:25
Büyükgöz: Gebze'nin trafik sorununu çözeceğiz

 

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu esnafını ziyaret etti. Büyükgöz, "Teknik anlamda projelerimiz hazırlanıyor. Gebze'nin en önemli sorunu olan trafik sorununu çözmek için adım atacağız" dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Belediye Meclis Üyesi Birol Koç ve parti yöneticileriyle birlikte ilk olarak Hayrat Vakfı Gebze Şubesi'ni ziyaret eden Büyükgöz, burada vakfın çalışmaları hakkında yöneticilerden bilgi aldı.

VİZYON PROJELER ÜRETECEĞİZ

Ardından Tatlıkuyu Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan Büyükgöz, "Gebze'de öncelikli olarak adım atmamız gerektiğine inandığım ve bizlere en çok ulaşan sorun trafik. Bu konuda teknik çalışmalarımızı yapacak ve adımlarımızı atacağız. Şuanda devam eden bir metro projesi var. Darıca-Gebze Kent Meydanı ve OSB'lere kadar uzanan bir hat oluşturuluyor. Bizlerde bu projenin yanında farklı ve vizyonel projelerle Gebze trafiğini rahatlatacak çözümler getireceğiz" dedi.
GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ

Açıklamalarında şu ifadelere yer veren AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Belediyecilik benim mesleğim. Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak teknik anlamda proje üretmek bizim için çok kolay. Biz Gebze'de gönüllere dokunacağız. Hep birlikte Gebze'yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun, lider ilçe yapmak için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 29.01.2019 16:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37