Büyükgöz: Gebze'ye değer katacağız

Büyükgöz: Gebze'ye değer katacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Şubat 2019 Salı 11:41
 Büyükgöz: Gebze'ye değer katacağız

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Akse Sapağı esnafını ziyaret etti. Büyükgöz, "Gebze'nin değer katan hizmetler üreteceğiz" dedi. 

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinliyor. Seçim Kodinasyon Merkezi'nin çalışmaları kapsamında İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Akse Sapağı esnafını ziyaret eden Büyükgöz'e vatandaşlar ve Gebze esnafı ilgiyle karşıladı.

GÖNÜL VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönül belediyeciliği çerçevesi çizdiğini ifade eden AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Yeni dönemde gönül belediyeciliği yapacağız. Ülkemiz hizmet siyasetiyle, AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın döneminde tanıştı. Biz gönül belediyeciliği yaparken, hizmet belediyeciliğini de sürdüreceğiz. Projelerimiz hazırlanıyor. Yakın bir sürede projelerimizi Gebzeli hemşerilerimizle paylaşacağız" dedi.

GEBZE'YE DEĞER KATACAĞIZ

Gebze'ye değer katacak hizmetler üreteceklerinin altını çizen Büyükgöz, "Ben şehir ve bölge plancısı ve 43 yıldır bu bölgede yaşayan birisi olarak Gebze'nin ihtiyaçlarını biliyorum. Yeni dönemde Gebze'ye değer katacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu projeleri hayata geçirdiğimiz zaman Gebzeli esnafımızın da ticaret hacmi artacak. Herkesin mutlu olduğu, yaşamaktan keyif aldığı bir Gebze hayalim var. Bu hayali her düşünceden Gebzeli hemşerilerimiz ile birlikte, katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2019 11:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37